سیدجواد هاشمی: ما ایرانی‌ها جنگ‌طلب نبوده، نیستیم و نخواهیم بود/ ماجرای «یاابالفضل» گفتن بازیگر کودک «کوکی»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۰۷۲
یادداشت یکی از کارگردانان «اهل ایران»:

سیدجواد هاشمی: ما ایرانی‌ها جنگ‌طلب نبوده، نیستیم و نخواهیم بود/ ماجرای «یاابالفضل» گفتن بازیگر کودک «کوکی»

سیدجواد هاشمی کارگردان یکی از اپیزود‌های سریال «اهل ایران» یادداشتی را درباره تجربه ساخت اثر در جنگ تحمیلی سوم منتشر کرد.
سیدجواد هاشمی: ما ایرانی‌ها جنگ‌طلب نبوده، نیستیم و نخواهیم بود/ ماجرای «یاابالفضل» گفتن بازیگر کودک «کوکی»

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پروژه، سیدجواد هاشمی کارگردان اپیزود «کوکی» از سریال «اهل ایران» همزمان با ساخت این اثر در یادداشتی از این روز‌های وطن و قصه اپیزودش گفت.

متن یادداشت به شرح زیر است:

«در طول تاریخ، هیچ‌گاه ما ایرانی‌ها جنگ‌طلب نبوده، نیستیم و نخواهیم بود. ولی همان تاریخ ثابت کرده که در مقابل دشمن و هر وقت به شرایط جنگی و تقابل با زورگو رسیده‌ایم، همیشه ایستادگی کرده‌ایم و به همین دلیل همه دنیا به مواجهه ما ایرانی‌ها با مقوله جنگ، غبطه می‌خورند. ما در جنگ‌ها هیچ‌گاه شروع‌کننده نبودیم، اما همیشه خوب دفاع کرده‌ایم. «کوکی» روایت‌گر نگاه مظلومانه بچه‌ها به صدا‌های وحشتناک انفجار و ماجرا‌های جنگ است؛ هم ترس‌ها و هم نترسیدن‌هایشان. بچه‌هایی که گاهی نمی‌خوابند، چراکه از این صدا‌ها نمی‌ترسند. بچه‌هایی که در هنگامه جنگ هم ثابت می‌کنند، زندگی جریان دارد، هر چند خودشان هیچ‌گاه با جنگ عجین نبوده و آن را دوست نداشته‌اند. این اپیزود روایتی از زندگی جاری و ساری کودکان این سرزمین در سایه جنگ است. زیباترین لحظه از فرآیند تولید اپیزود «کوکی» برای من، لحظه‌ای بود که دشمن به نقطه‌ای در نزدیکی لوکیشن فیلمبرداری ما حمله کرد و بچه‌ها دقیقا در همان لحظه مشغول نقش‌آفرینی در مقابل دوربین بودند؛ از خاطرم محو نمی‌شود وقتی که پدافند مشغول بود و صدا‌های انفجار‌های پیاپی شنیده می‌شد، اما کات ندادیم و بچه‌ها هم با همان روحیه، پلان را به پایان رساندند. در پایان همین پلان بود که یکی از بچه‌ها گفت «یاابالفضل». وقتی پرسیدم چرا حین تصویربرداری نگفتی، با شیطنت گفت «ترسیدم کار خراب بشه!» همه بچه‌ها با او خندیدند و من بغض کردم. با خود می‌گفتم ما ایرانیان چقدر عجیب هستیم؛ هیچ‌گاه نترسیده و نخواهیم ترسید.»

سریال «اهل ایران»، محصول جدید مرکز سریال سوره، که طراح و خالق آن محمدحسین مهدویان، مهدی یزدانی‌خرم سرپرست نویسندگان و محمدرضا منصوری تهیه‌کننده آن است، در ۱۴ قسمت ساخته و تاکنون ۴ اپیزود آن در ۲ موج از پلتفرم شیدا عرضه شده است و پخش آن به صورت هفتگی در روز‌های جمعه ادامه دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار