عزیزی: هیچ بنایی برای مذاکره با آمریکا نیست هرچند همه جنگ‌ها به نوعی با مذاکره و آتش‌بس به پایان رسیده + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۹۸۳
در ویژه‌برنامه «نبرد رمضان»؛

عزیزی: هیچ بنایی برای مذاکره با آمریکا نیست هرچند همه جنگ‌ها به نوعی با مذاکره و آتش‌بس به پایان رسیده + فیلم

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر تمرکز بر تقویت میدان و پشیمان‌سازی قطعی دشمن است، اعلام کرد که هیچ‌گونه بحث یا بنایی برای مذاکره با آمریکا، به‌ویژه در موضوع هسته‌ای، وجود ندارد.
عزیزی: هیچ بنایی برای مذاکره با آمریکا نیست هرچند همه جنگ‌ها به نوعی با مذاکره و آتش‌بس به پایان رسیده + فیلم

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در ویژه‌برنامه «نبرد رمضان» SNNTV با اشاره به سفر هیئت ایرانی به پاکستان اظهار داشت: «همان شب با همکاران در وزارت خارجه تماس گرفتم و آنها اعلام کردند که هیچ‌گونه بحثی در رابطه با مذاکره با آمریکا نداریم.»

وی با بیان اینکه هیچ بنایی برای مذاکره با آمریکایی‌ها، به‌ویژه در موضوع هسته‌ای وجود ندارد، افزود که باید مبتنی بر منافع ملی و امنیت ملی همه ملاحظات را در نظر داشت. عزیزی تأکید کرد: «آمریکا باید بداند که هر اقدام محاسبه‌نشده مجدد، تلفات بیش از پیش برای آنها به همراه خواهد داشت؛ لذا فعلاً اولویت بر تقویت میدان، نبرد همه‌جانبه و پشیمان‌سازی قطعی برای یک تاریخ طولانی متمرکز است.»

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: «اگرچه هر جنگی در انتها حتماً با شکلی از مذاکره و آتش‌بس به پایان می‌رسد، اما معتقدیم این رژیم صهیونیستی هنوز باید مورد برخورد جدی‌تر قرار بگیرد و پاسخ متناسب با شرارت‌هایی که انجام داده را دریافت کند.»

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار