فتنه گران صلاحیت اظهار نظر در خصوص انتخابات را ندارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۹۷۰
انبارلويي در گفت وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

فتنه گران صلاحیت اظهار نظر در خصوص انتخابات را ندارند

عضو شوراي مركزي حزب موتلفه گفت: آقاي آرمين كه در فتنه هاي 88 نقش پررنگي داشت و در همان دوره بازداشت شد صلاحيت اظهار نظر در خصوص شروط خاتمي و تعيين شرايط انتخابات آزاد و سالم را ندارد.
محمد كاظم انبارلويي در گفت وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عنوان كرد: انتخاب در سه دهه اخير در ايران كاملا آزاد، سالم و رقابتي بوده و برگزاركنندگان آن عمدتا از نيروهاي مردمي و افراد مورد وثوق مردم بودند.
 
وي با اشاره به اينكه همواره دولت تنها برگزار كننده انتخاب بوده است افزود: بارها ثابت شده كه كانديداهاي انتخاب شده از نظر گرايش سياسي با دولت، مسئولان وزارت كشور و شوراي نگهبان متفاوت بودند اما توانستند وارد عرصه انتخابات شوند.
 
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه ادامه داد: پس از انتخابات رياست جمهوري در فتنه هاي 88 برخي چارچوب هاي مربوط به انتخابات و قوانين و مقررات را نقض كرده و در پازل مداخله بيگانگان در امر رقابت هاي داخلي ظاهر شدند.
 
انبارلويي نصريح كرد: به عبارت ديگر چهره هاي دوم خردادي در چارچوب جنگ نرم آمريكا عليه ملت نقش آفريني كرده و در اين فضا نه تنها متهم بلكه مجرم هستند.
 
وي افزود: برخي از آنها در حال حاضر در زندان به سر مي برند و برخي هم كه در بيرون هستند، توسط رفراندومي كه مردم در 9 دي سال 88 و 22 بهمن سال 88 انجام دادند تبري خودشان را از اعمال ساختار شكنانه اينها اعلام كردند.
 
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه پيرامون اظهارات اخير محسن آرمين مبني بر اينكه خاتمي براي انتخابات شرط گذاري نكرده و تنها شرايط انتخابات آزاد را مطرح نموده است افزود: آقاي آرمين كه در فتنه هاي 88 نقش پررنگي داشت و در همان دوره بازداشت شد صلاحيت اظهارنظر در خصوص شروط خاتمي و تعيين شرايط انتخابات آزاد و سالم را ندارد.
 
انبارلويي برنامه هاي راديو آمريكا و شبكه BBC را سند اتهامات و جرايم فتنه گران 88 دانست و افزود: آنها متهم و مجرم هستند كه رقابت انتخاباتي آزاد و سالم ما را به مداخله كشورهاي خارجي و اجانب آلوده كردند كه حمايت هاي راديو آمريكا و شبكه BBC سندي مشهودي بر اين ادعا است.
 
وي با بيان اينكه تبري از سياست هاي رژيم صهيونيستي تنها راه ورود جريان هاي دخيل در فتنه هاي 88 به عرصه انتخابات است افزود: اگر آنها مي خواهند در اين انتخابات شركت كنند بايد تبري خود را از اجانب و سياست هاي رژيم صهيونيستي اعلام كنند.
 
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه در ادامه با تاكيد بر اينكه هيچ يك از اين افراد از عملكرد خود در دوران فتنه اعلام برائت نكردند افزود: اينها نه تنها اعلام برائت نمي كنند بلكه در روز قدس سال 88 و عاشوراي 88 و 13 آبان 88 با عملكرد خود قلم نفي بر همه ارزشهاي انقلاب و نظام كشيدند.
 
وي تاكيد كرد: اينها صلاحيت حضور در رقابت هاي انتخاباتي را ندارند و نهادهاي نظارتي بايد مراقبت كنند تا هر كسي كه التزام عملي به قانوني اساسي ندارد و التزام عملي به اسلام ندارد، استقلال كشور را قبول ندارد، اجازه ورود به عرصه رقابت سالم نداشته باشد.
 
انبارلويي با بيان اينكه خواسته فتنه گران وابستگي به آمريكا و اروپا است افزود: از نظر آنها استقلال كشور معنايي ندارد و بايد وابسته به آمريكا و اروپا باشيم و از آنجا كه اروپا هم همين را مي خواهد اقدام به حمايت فتنه گران مي كنند.
 
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه خاطر نشان كرد: بدون شك موضوعاتي كه آقاي خاتمي يا ديگر هم فكرانش مطرح مي كنند سالبه به انتفاع موضوع است.
پربازدیدترین آخرین اخبار