کد خبر:۱۴۰۰۳۹
استاندار يزد:
خبرنگاران با اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب با پيشرفتهاي جامعه همگام شوند
استاندار يزد در پيامي به مناسبت روز خبرنگار گفت: خبرنگاران با تلاش و اطلاع رساني از دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي، با پيشرفتهاي جامعه همگام شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از يزد، فلاح زاده در پيامي به مناسبت روز خبرنگار ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيد صارمي، در خصوص اصول و وظايف خبرنگاران در اطلاع رساني گفت: صداقت، تعهد، انصاف، شجاعت در بیان، رعایت امانت و توجه به مصالح نظام مقدس جمهوری اسلامی از مهم ترين اصولي است که باید مطمح نظر اهالي اقليم قلم و خبرنگاران ايران اسلامی قرار گیرد؛ چراکه توجه به این اصول می تواند مسیر متعالی توسعه را در عرصه های اطلاع رسانی فراهم كند.
وي در پيام خود با اشاره به بيانات امام خميني (ره) در خصوص رسانه كه فرمودند «رسانه ها مربي يك كشور هستند و بايد كشور را تربيت كنند»، افزود: خبرنگاران با اطلاع رساني از دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي، با پيشرفت هاي جامعه همگام شوند.
استاندار يزد در اين پيام تصريح كرد: توجه به جنبه هاي اميد بخش اخبار و اطلاعات، ارائه اطلاع رساني شفاف، بهره گیری از تکنیک های روز و جاذبه های هنری و جاري كردن خون تازه تلاش و فعاليت در شريان جامعه اسلامي از جمله اتفاقات مهمي است كه خبرنگاران در تحقق آن نقش مهمي را ايفا مي كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰