دولت، مردم را در روند معالجات با مشکل رو به رو نكند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۱۰۹
امام جمعه اصفهان:

دولت، مردم را در روند معالجات با مشکل رو به رو نكند

امام جمعه اصفهان گفت: مردم بویژه مستضعفان که اکثریت جامعه را تشکیل می‌دهند نباید در روند معالجات خود با مشکلی روبه رو شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد صبح امروز در دیدار با مسئولان سازمان تامین اجتماعی استان، ضمن تقدیر از بهبود عملکرد این سازمان تصريح كرد: اکثریت جامعه ما را مردم عادی و مستضعفان تشکیل می دهند، بنابراين عملکرد دولت باید به گونه ای باشد که آنها در روند معالجات خویش جز ناراحتی های بیماری مشکل دیگری نداشته باشند.
 
وي تصریح کرد: در سال گذشته شکایات مردم از سازمان تامین اجتماعی کمتر شد که این امر نشانه بهبود عملکرد آن سازمان است.
 
طباطبایی نژاد با اشاره به بدهکاری های سازمان های بیمه به بیمارستان ها بيان داشت: باید این سازمان به گونه ای عمل کند که دفاتر بیمه تامین اجتماعی از پول نقد معتبر تر بوده، و ضمن حفظ کرامت انسانی بیمه شدگان، موجبات افزایش اعتبار خود را فراهم آورد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اصل بیمه تامین اجتماعی کاری اساسی و ضروری است؛ چراکه مردم در برابر پول پرداختی خدمات دریافت می کنند.
 
وی بار دیگر از دریافت پول بیمه از مالکان ساختمان های در حال ساخت گلایه کرد و گفت: پیمانکار با پرداخت حق بیمه، کارگران را در مقابل حوادث ممکنه بیمه می کنند، اما مالک ساختمان با پرداخت این مبلغ به عنوان حق بیمه خدمتی دریافت نمی کند، بنابراين این عمل خلاف شرع مقدس است.
 
در این دیدار مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی استان به ارائه گزارشی از فعالیت ها پرداخت و گفت: چتر حمایت تأمین اجتماعی در استان هر روز رو به گسترش است و امروز در استان تعداد بیمه شده اصلی از مرز 860 هزار نفر گذشته و بیش از 152 هزار نفر بازنشسته، بازمانده و مستمری بگیر داریم.
پربازدیدترین آخرین اخبار