نسل جدید تکنولوژی ماهواره بسیار خطرناک است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۲۸۰
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش جنگ نرم:

نسل جدید تکنولوژی ماهواره بسیار خطرناک است

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش جنگ نرم با اشاره به عدم توجه قانون ممنوعیت استفاده از ماهواره به رشد تکنولوژی گفت: در نسل جدید تکنولوژی، امواج ماهواره بدون تجهیزات از طریق تلویزیون دریافت می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر حسن فراهانی شب گذشته در طرح ضیافت اندیشه نخبگان در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با ظهور نسل های جدید ماهواره که در آمریکا در حال تست شدن هستند، دیگر ممنوعیت ماهواره معنایی ندارد.
 
وی با اشاره به تکنولوژی های جدید افزود: امروزه موبایل هایی طراحی شده اند که تمامي شبکه های ماهواره ای را دریافت می کنند.
 
رسیورهای جدید، تمامي شبکه های کارتی و کابلی را دریافت و ضبط می کنند
 
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش جنگ نرم تصريح كرد: این رسیورها به اینترنت متصل و با قابلیت اشتراک گذاری، تمام شبکه های مستهجن را در قالب یک پک در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهند.
 
فراهاني با بیان اینکه 370 ماهواره در سطح جهان فعالیت می کنند، گفت: این ماهواره ها 12 هزار شبکه تلویزیونی را پخش می کنند که 3000 شبکه آن در فضای ایران قابل دریافت است.
 
وي با اشاره به تعداد شبکه های ماهواره ای فارسی زبان بیان داشت: 370 شبکه کودک و نوجوان وجود دارد که تمام سریال ها و فیلم های آنها دارای تفکرات و نمادهای فراماسونری و کابالایستی است و اگر این تهاجم فرهنگی ادامه يابد، در نسل های بعدی دچار فاجعه می شویم.
 
این جامعه شناس، رویکرد رسانه های غربی علیه جمهوری اسلامی را سه دسته دانست و تصريح کرد: در اوایل دهه 60، رسانه ها تنها رویکرد سیاسی داشتند و چهره ضد مردمی از حکومت را نشان می دادند.
 
فراهانی رویکرد دوم رسانه های غربی را رویکرد فرهنگی- سیاسی بیان کرد و گفت: رویکردی که تا به امروز ادامه داشته، رویکرد همه جانبه است.
 
وي با اشاره به اهداف عمده شبکه های ماهواره ای، فعالیت آنها را در حوزه های سیاست، ادیان و مکاتب فکری، جوانان و خانواده دانست و ادامه داد: ایجاد فاصله میان مردم و مسئولان، ناکارآمد جلوه دادن جمهوری اسلامی و سکولاریزم اهداف عمده این شبکه ها در حوزه سیاست است.
 
این استاد دانشگاه تفرقه، شبهه افکنی و ترویج عرفان های مذهبی را عمده فعالیت شبکه های ماهواره در حوزه دین دانست و افزود: رابطه نامشروع، خیانت، انحراف در روابط خانوادگی و فرزند دختر و پسر و قبح زدایی از سقط جنین عمده اهداف شبکه های ماهواره ای برای جوانان و خانواده است.
 
فراهانی تنها راه ممکن و موثر را در مقابله با ماهواره آگاهی فرهنگی عنوان كرد و گفت: هرم آگاهی فرهنگی شامل داده، اطلاعات، دانش، بینش و توانش است که نظام آموزشی و تبلیغی ما باید همزمان به آن بپردازند.
 
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم، حسن فراهانی به سوالات دانشجویان در خصوص رسانه و ماهواره پاسخ داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار