ارتباط مردم با روحانیت راهی برای نابودی و خنثی‌سازی توطئه‌‌هاي دشمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۳۹۴
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

ارتباط مردم با روحانیت راهی برای نابودی و خنثی‌سازی توطئه‌‌هاي دشمنان است

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دشمن هیچ‌گاه دست از دشمنی خود بر نمی‌دارد، بنابراين ارتباط مردم با روحانیت راهی برای نابودی و خنثی‌سازی توطئه‌‌هاي آنان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت‌الاسلام محمد رضا آشتیانی روز گذشته طی سخنانی در بیست ‌و دومین همایش مشترک ائمه جماعات مساجد استان قم با مسئولان جامعه مدرسین که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین برگزار شد، با اشاره به اينكه دشمن هیچ گاه دست از دشمنی کردن خود برنمی دارد، گفت: دشمنان هیچ گاه از توطئه علیه نظام اسلامی دست بر نداشته، و همواره برای آسیب زدن به آن تلاش می‌کنند.
 
وی ارتباط مردم با روحانیت را راهی برای نابودی و خنثی سازی توطئه‌‌ها دانست و افزود: اگر مردم با روحانیت و مساجد ارتباط خوبی داشته باشند، توطئه‌های دشمنان به خودی خود خنثی می‌شود.
 
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصريح کرد: در برهه کنونی وظیفه روحانیت و همه دلسوزان نظام این است که هیچ گاه از توطئه‌های دشمن نسبت به نظام جمهوری اسلامی و جهان تشیع غافل نبوده، و تحت لوای مقام معظم رهبری، سربازی فداکار برای این نظام مقدس باشند.
 
آشتياني در ادامه، ماه مبارک رمضان را ماه رحمت معرفی کرد و بر لزوم غنیمت شمردن این فرصت بی نظیر تاکید کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار