کد خبر:۱۴۰۵۷۸
یک پژوهشگر حوزه زنان:
بسیار از فیلمها و سریالهای رسانه ملی رویکرد فمینیستی دارند
یک کارشناس و پژوهشگر حوزه زنان ضمن اشاره به وضعیت فمینیست ها در ایران اظهار داشت: بسیاری از فیلم ها و سریال هایی که در رسانه ملی به عنوان محصول ارزشی مطرح می شوند رویکرد فمینیستی دارند.
رضاپور در حاشیه طرح ضیافت اندیشه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، اظهار داشت: جنگ نرم علیه علی الظاهر یک بحث سیاسی است ولی در باطن، زندگی همه افراد را در بر می گیرد و فمینیسم شاه کلید این جنگ علیه زنان است.
وی ادامه بیان داشت: افرادی همچون حضرت امام خمینی، رهبر معظم انقلاب، شهید مطهری و رحیم پور ازغدی و افراد با این طرز تفکر از جمله مصلحان دینی در موضوع رویکرد نسبت به زنان هستند که با توجه به وجود تفاوت بین زن و مرد، بر ابعاد انسانی آن ها تکیه می کنند.
این پژوهشگر حوزه زنان با بیان وجود نحله های فمینیستی در کشور، گفت: این نحله های فمینیستی در داخل کشور به دو دسته سکولار و لائیک تقسیم می شوند که در کشور ما رویکردهای سکولار بیشتر به چشم می خورند هر چند که همان نحله های سکولار هم در باطن خود لائیک هستند و به خاطر جو فرهنگی جامعه امکان بروز لائیک بودن خود را ندارند و در نتیجه در پوشش سکولاریسم اقدام به فعالیت می کنند.
رضاپور در ادامه برخی از زنان کارگردان در سینمای کشور را از جمله فمینیست هایی برشمرد که خواستگاه سیاسی نیز دارند و از سوی جریان های سیاسی تغذیه می شوند.
وی همچنین برخی از اظهار نظرهای تندی که از سوی برخی از افراد نسبت به جایگاه و حقوق زنان می شود را یکی دیگر از عوامل سوق دادن زنان به سوی فمینیسم دانست و گفت: این افراد با این نحوه مواضع، بهانه را به دست فمینیست ها می دهند که این رویکرد تند را به عنوان دین معرفی نموده و سپس از آن علیه دین استفاده کنند.
این کارشناس حوزه زنان در ادامه تصریح کرد: پشت کشور ما از طریق جنگ نظامی به خاک نیامده است اما اکنون از طریق ماهواره ها و ترویج افکار سکولار و فمینیستی در حال ضربه خوردن هستیم که این مساله نیاز به یک برنامه ریزی دقیق دارد.
رضا پور بسیاری از فیلم ها و سریال هایی که در رسانه ملی به عنوان محصول ارزشی مطرح می شوند را دارای رویکرد فمینیستی دانست و افزود: روال فمینیسم با این یک جریان کاملا سیاسی است اما در کشور ما از طریق احزاب و گروه های سیاسی پیگیری نمی شود بلکه رسانه ها در این زمینه بسیار فعال هستند و قوی عمل می نمایند و دختران و زنان در کشور ما در این زمینه از ماهواه ها یا حتی رسانه ملی خودمان خط می گیرند و متاسفانه این وضعیتی که در صدا و سیمای ما هست خوشایند نیست.
وی در ادامه عنوان کرد: در کشور ما فعالیت هایی برای جلوگیری از نفوذ فمینیسم انجام می شود که در جایگاه خود ارزشمند است اما بعه دلیل متحد بودن جهان در این جنگ علیه کشور ما، هجمه ها بسیار سنگین است.
این کارشناس و مشاور در حوزه زنان در پایان با اشاره به نقش مثبت برخی از نهادهای فرهنگی در کشور تصریح کرد: مجموعه هایی همچون نهاد رهبری، بسیج و دیگر تشکل ها به عنوان نهاد های فرهنگی در دانشگاه بسیار می توانند در این زمینه فعالیت کنند اما در کنار همه اینها جایگاه صدا و سیما از هر مجموعه ای برجسته تر است که باید به صورت اساسی مورد توجه قرار گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰