کد خبر:۱۴۰۵۸۶
رئیس دانشکده خبر واحد اردبیل خبر داد:
ايجاد مقطع کارشناسی رشته خبرنگاری و روابط عمومی در دانشکده خبر واحد اردبیل
رئیس دانشکده خبر واحد اردبیل گفت: مقطع کارشناسی رشته خبرنگاری و روابط عمومی در دانشکده خبر واحد اردبیل ايجاد ميشود.
اسحاق رسولی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اردبیل، گفت: مرکز آموزش علمي - کاربردي دانشکده خبر واحد اردبيل از سال 86 با هدف تخصصی تر و علمی تر شدن فعالیت رسانه ها، مطبوعات و واحدهای روابط عمومی سازمان ها، ادارات و موسسات دولتی و خصوصی در اردبیل ایجاد شده است و ظرفيت پذيرش این مرکز به داوطلبان استان هاي گيلان، زنجان، آذربايجان شرقي و غربي و به طور كلي به منطقه شمال غرب كشور اختصاص دارد.
وی افزود: با گسترش فعالیت رسانه ها و تخصصی شدن فعالیت در این عرصه، نیاز به آموزش و تربیت نیروی انسانی فعال در رسانه ها، مطبوعات و روابط عمومی ها بیش از گذشته احساس می شد که بخشی از این نیاز در این مرکز علمی و کاربردی در حال تحقق است.
رئیس دانشکده خبر واحد اردبیل با بیان اینکه این مرکز با جذب دانشجو در سه رشته خبرنگاري، روابط عمومي و عکاسي خبري با دو شيوه پودماني و ترمي آغاز به کار کرده است، بيان داشت: در حال حاضر شش رشته خبرنگاری، روابط عمومی، عکاسی خبری، رسانه گرایش رسانه، تبلیغات و بازاریابی، فیلم سازی و کمک کارگردانی در این دانشکده دایر است.
رسولی از تحصیل بیش از 250 دانشجوی دختر و پسر در اين مرکز آموزش عالي در قالب دو ورودي پودمانی و ترمی خبرداد و گفت: از این تعداد 141 نفر به صورت پودمانی و 110 نفر به صورت ترمی وارد این دانشکده شده اند.
وی استقبال دانشجویان اردبیلی از مرکز آموزش علمی-کاربردی دانشکده خبر در اردبیل را خوب ارزیابی کرد و افزود: از میان رشته های این دانشکده، رشته روابط عمومی بیشترین استقبال را داشته؛ به طوری که از 250 دانشجوی در حال تحصیل این مرکز 121 نفر به شکل پودمانی و 44 نفر به صورت ترمی در رشته روابط عمومی مشغول تحصیل هستند.
رئیس دانشکده خبر واحد اردبیل در ادامه تعداد دانش آموختگان دانشکده خبر واحد اردبیل را 80 نفر اعلام کرد و گفت: 27 نفر به صورت پودمانی در رشته های عکاسی خبری و خبرنگاری و 52 نفر به صورت ترمی در رشته های خبرنگاری و روابط عمومی از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
رسولي ادامه داد: دانشجویان این دانشکده که تا کنون در مقطع کاردانی تحصیل می کردند از مهر ماه سال جاری می توانند در مقطع کارشناسی رشته های خبرنگاری و روابط عمومی ثبت نام کنند.
وي در پایان از راه اندازی گرایش تدوین، انیمیشن و گرافیک رشته فیلمسازی در این دانشکده خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید در این رشته نیز دانشجو پذیرش خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰