انگلیس: بحران لبنان فقط با راهحل دیپلماتیک پایان مییابد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، همیش فالکونر روز سهشنبه با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت: ما از نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان استقبال میکنیم. تشدید تنش در این سطح قابل قبول نیست.
وی افزود: همه طرفها باید آتشبسی واقعی و پایدار را اجرا کنند.
فالکونر در ادامه تأکید کرد: تنها یک راهحل مذاکرهشده و دیپلماتیک میتواند صلح و امنیت بلندمدت را به همراه داشته باشد.
حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی با وجود آتشبسی که ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) برقرار و سپس به مدت ۴۵ روز تمدید شد، همچنان ادامه دارد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت لبنان، حملات رژیم صهیونیستی از دوم ماه مارس (۱۱ اسفند) تاکنون بیش از ۳ هزار و ۳۷۰ شهید و بیش از ۱۰ هزار زخمی برجای گذاشته است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد دیروز در نشستی اضطراری که به درخواست فرانسه تشکیل شد، توقف حملات و عقبنشینی رژیم صهیونیستی از خاک لبنان را خواستار شد. نمایندگان شماری از کشورها در این نشست، ادامه حملات تلآویو را نقض حاکمیت لبنان و تهدیدی برای ثبات منطقه دانستند.
فرانسه نیز با تأکید بر لزوم اجرای کامل آتشبس، اعلام کرد که هیچ توجیهی برای ادامه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در لبنان وجود ندارد.