کد خبر:۱۴۱۲۹۷
آیتالله مکارم شیرازی:
انتشار «خاتون» برای جذب آرا در انتخابات است
آیتالله مکارم شیرازی در واکنش به انتشار ویژه نامه موهن روزنامه ایران تصریح کرد: به نظر می رسد که این گونه اقدامات برای جذب آرا در انتخابات انجام می شود که در این صورت باید گفت خاک بر سر مقامی که به وسيله این کثافت کاریها به دست بیاید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیتالله مکارم شیرازی پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر امروز طی سخنانی در جلسه تفسیر قرآن کریم که در ایام ماه مبارک رمضان در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود، در واکنش به انتشار ویژه نامه موهن روزنامه ایران تصریح کرد: به نظر می رسد که این گونه اقدامات برای جذب آرا در انتخابات انجام می شود که در این صورت باید گفت خاک بر سر مقامی که به وسيله این کثافت کاریها به دست بیاید!
وی تاکید کرد: بنده از اول تا آخر این ویژه نامه را مطالعه کردم و متاسف هستم که بگویم تمام مطالب آن در راستای سست کردن اعتقاد مردم به حجاب اسلامی و نماد برتر آن یعنی چادر می باشد.
آيت الله مکارم شیرازی ادامه داد: تهیه کنندگان این ویژه نامه در مطالب کم سابقه خود از یک سو نیروی انتظامی را کوبیده اند که چرا طرح عفاف و حجاب را اجرا میکند و از سوی دیگر عملا ورزش دختران را ترویج می كنند.
اين مرجع تقليد افزود: این افراد همچنین در حرکت بی شرمانه ای چادر مشکی را بدترین نوع حجاب معرفی کرده اند که اختراع ناصرالدین شاه و وارداتی از کشورهای عیاش غربی است!
وي همچنین خطاب به دست اندرکاران این ویژهنامه هشدار داد: از خشم خدا و از خشم این امت حزبالله بترسید و بدانید که این مقامات چیزی نیست که برای شما به طور همیشگی باقی بماند.
آيت الله مكارم شيرازي همچنین با تاکید بر لزوم حفظ آرامش جامعه خاطرنشان كرد: همان طور که رهبر بزرگوار انقلاب بارها گفتهاند، امروز کشور ما نیاز به آرامش دارد و حال آن که متاسفانه عده ای بدنبال تنش و جنجال سازی در کشور هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰