جشن بازگشت آزادگان به ميهن در اراک برگزار میشود
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، شهرام ثامني روز گذشته طي نشست خبری در اراک به تشریح برنامه های 26 مرداد، سالروز بازگشت آزادگان به میهن پرداخت و گفت: جشن سالروز ورود آزادگان به ميهن با هدف تجليل و بزرگداشت مقام آزادگان و با حضور مسئولان در تالار پذيرايي آفتاب اراك برگزار، و در آن از آزادگان استان تجلیل مي شود.
وی افزود: اگر ايثارگريهاي شهدا، جانبازان و آزادگان و صبر و مقاومت خانوادههاي آنها در مقابل تهاجم دشمن نبود، امروز ايران اسلامي به عزت، سربلندی و افتخار دست نمييافت.
معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران اراك با بیان اینکه همه مردم ایران مرهون از خودگذشتگی و شجاعت آزادگان و ایثارگران و خون شهدا هستند، تصريح كرد: این شجاعت موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد، بنابراين باید ايثارگريها و شجاعت رزمندگان اسلام نسل به نسل گفته شود تا آيندگان از شهامت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس آگاه گردند.
ثامني به نقش بی بدیل آزادگان اشاره کرد و گفت: نقش آزادگان در دوران دفاع مقدس در سياهچالهاي رژيم بعثي و تحمل رنجها، دردها و شكنجههاي هولناك و پافشاري و پايبندي آنها به همه اصول و ارزشهاي انقلاب اسلامي و آرمانهاي امام راحل در دوران اسارت برگ زريني از كتاب دوران دفاع مقدس است كه مروجان اين فرهنگ مقدس بايد به مناسبتهاي مختلف در ترويج و انتقال آن تلاش كنند.
وي سخنراني يكي از آزادگان در نماز جمعه، هماهنگي با صدا و سيما در خصوص حضور تعدادي از آزادگان در برنامه صدا و سيما و بيان خاطرهگويي، ارسال پيامك تبريك در روز آزادگان، گراميداشت ياد و خاطره آزادگان شهيد و متوفي، تجليل و تكريم آزادگان با سركشي به منازل آنها، فعاليتهاي ورزشي و فرهنگي به مناسبت ورود آزادگان و برگزاری مراسم ختم قرآن توسط آزادگان را از برنامه های مهم سالروز آزادگان به میهن اسلامی در اراک عنوان کرد.
لازمه به ذكر است، این برنامه ها با هماهنگی سازمان تبليغات اسلامي و امور مساجد اراك برگزار مي شود.