کد خبر:۱۴۱۴۵۳
به همت پژوهشكده باقرالعلوم (ع)؛
کتاب «نقد فمينيسم از منظر نويسندگان غرب» منتشر شد
كتاب «نقد فمينيسم از منظر نويسندگان غرب» به كوشش حجتالاسلام سيدجعفر حقشناس و به همت پژوهشكده باقرالعلوم (ع)منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، كتاب «نقد فمينيسم از منظر نويسندگان غرب» به كوشش حجتالاسلام سيدجعفر حقشناس، مدير گروه زن و خانواده پژوهشكده باقرالعلوم (ع) منتشر شد.
حقشناس در مورد اين كتاب گفت: جريان فمينسيم يا جريان دفاع از حقوق زنان كه سالها پيش در غرب تولد يافت اينك پس از سپري شدن بيش از سه قرن، تحولاتي شگرف را در نقشها و جايگاههاي فردي، خانوادگي و اجتماعي زنان رقم زده است.
وي بيان داشت: آسيبهاي شديد خانواده، گسستهاي عاطفي، افزايش سن ازدواج و ظهور پديدههايي همچون خانوادههاي تك والد، فرزندان طلاق، فرزندان نامشروع و بيهويت، سقط جنين گسترده، همجنسگرايي و دهها مشكل ديگر كه در حوزه روابط زن و مرد پديد آمده است، همگي حاكي از بحران جدي فمينيسم در عصر حاضر است.
مولف اين كتاب افزود: با اين همه شاهد تحقق و پيگيري آموزههاي فمينيستي در ايران هستيم كه ميتوان به نمونههاي آشكاري هم چون برهم خوردن نقشها و جايگاههاي جنسيتي در سطح خانواده و جامعه، كاهش حريمهاي جنسي، گسترش اختلاط و بيبند و باري جنسي و كاهش حساسيتهاي عمومي در اين زمينه اشاره كرد كه هوشياري همگان و تدبير متوليان كلان امور كشور را ميطلبد.
وي تصريح كرد: كتاب نقد فمينيسم از منظر نويسندگان غرب، مجموعه مقالاتي است كه در نقد ابعاد نظري و عملي فمينيسم در فضاي جامعه غرب نگاشته شده است.
حقشناس ادامه داد: «تحليلي كوتاه از فمينيسم و نتايج آن در غرب»، «ده دروغ فمينيسم»، «شش نيرنگ فمينيسم»، «پوچي فمينيسم»، «مردان آمريكا مردانگي خود را از دست دادهاند»، «فمينيسم براي زنان زيانبار است»، «چگونه جنبش زنان، نفرت از مردان را به زنان آموخت»، «بازيهاي مهم فمينيستي در سازمان ملل متحد»، «آيا زنان واقعا خواهان كار در بيرون از خانهاند»، «بحران زندگي خانوادگي در غرب» و «سنتهاي اسلامي و نهضت فمينيسم: تقابل يا تعاون»، عناوين مقالات منتشر شده در اين كتاب است.
این كتاب در سال جاری با شمارگان 2000 نسخه در 184 صفحه منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰