حرم امام حسین (ع) در آستانه محرم سیاه‌پوش شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۵۱۶۵

حرم امام حسین (ع) در آستانه محرم سیاه‌پوش شد

عبدالحسین محمد، رئیس اداره نگهداری آستان مقدس حسینی، از آغاز نصب کتیبه‌ها و پرچم‌های سیاه در حرم امام حسین (ع) در آستانه ماه محرم خبر داد.
حرم امام حسین (ع) در آستانه محرم سیاه‌پوش شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین محمد، رئیس اداره نگهداری آستان مقدس حسینی، از آغاز نصب کتیبه‌ها و پرچم‌های سیاه در حرم امام حسین (ع) در آستانه ماه محرم خبر داد.

این مقام مسئول، در این باره توضیح داده است: تیم‌های فنی و مهندسی این اداره، اجرای طرحی جامع را برای نصب پرچم‌ها و تابلو‌های سیاه‌پوش در صحن مقدس حسینی و محوطه بیرونی آن آغاز کرده‌اند. این اقدامات به منظور آمادگی برای استقبال از ماه محرم‌الحرام و برگزاری باشکوه مراسم سوگواری شهادت امام حسین (ع)، خاندان و یاران باوفایشان و با دستور مستقیم نماینده مرجعیت عالی دینی در حال انجام است.

او با اشاره به جزئیات و ظرافت‌های این عملیات افزود: این اقدامات شامل نصب تابلو‌ها و عبارت‌های ویژه ایام سوگواری است که بر اساس طراحی‌های هنری و متناسب با فضای حزن و عزاداری و همچنین در شأن قداست این مکان مقدس و عظمت این مصیبت عظیم صورت می‌گیرد.

او با تأکید بر سرعت و کیفیت اجرای این طرح تصریح کرد: این اداره تمامی نیرو‌های فنی و مهندسی خود را برای تکمیل این پروژه‌ها در بازه زمانی تعیین‌شده بسیج کرده است. هدف ما این است که صحن مقدس حسینی در بهترین و آراسته‌ترین شکل ممکن، شایسته جایگاه رفیع دینی آن و آماده استقبال از انبوه زائران و سوگوارانی باشد که برای احیای مراسم ماه محرم‌الحرام به کربلای معلی مشرف می‌شوند.

آستان مقدس امام حسین (ع)، همه‌ساله هم‌زمان با نزدیک شدن به ماه محرم‌الحرام، از طریق اجرای طرح‌های خدمتی و هماهنگی‌های گسترده، خود را برای میزبانی از عاشقان اباعبدالله (ع) آماده می‌کند. این آمادگی‌ها شامل آماده‌سازی صحن مقدس و محوطه‌های پیرامونی، گسترش نماد‌های حزن و عزاداری و همچنین فراهم‌سازی تمامی خدمات لازم برای زائرانی است که جهت بزرگداشت حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایشان در واقعه جان‌سوز کربلا به این دیار نورانی مشرف می‌شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار