اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در یزد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۵۳۴

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در یزد برگزار شد

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌های استان یزد روز گذشته برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حجت الاسلام ناصری روز گذشته در اختتامیه اولین طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه های استان یزد كه با حضور روسای دانشگاه های استان برگزار شد، گم کردن هدف و نداشتن قدرت تحلیل عقلی انسان ها در مقابل حوادث و مسائل را دو موضوع مهم جهان امروز برشمرد و گفت: آنچه که امروز جهان را به سوی جنگ، اشغالگری و تجاوز سوق داده است، نداشتن هدف مي باشد.

 

امام جمعه یزد داشتن هویت، شخصیت و شناخت آن را لازمه رسیدن به هدف دانست و بر ضرورت هویت بخشی جوانان و رشد عقلانی آنان برای رسیدن به کمال تاکید کرد.

 

وی عمده گرفتاری های بشری را ناشی از سطحی نگری در باورها و صداقت ها برشمرد و اظهار داشت: باید در رفتار و کردارمان نهان نگر باشیم و با مشورت و جامع نگری تصمیم گیری کنیم تا دچار مشکل نشویم.

 

حجت الاسلام متوسل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه های استان نیز با اشاره به برگزاری اولین طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در سراسر کشور بیان کرد: در این طرح 500 نفر از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان به مدت 12 روز در کلاس های آموزشی و فوق برنامه شرکت کردند.

 

وی افزود: حدود 22 هزار و 500 ساعت نفر از اساتید در این کلاس ها شرکت داشتند.

 

متوسل خاطرنشان کرد: این طرح در واقع ادامه طرح ضیافت اندیشه دانشجویان است که در سال گذشته برگزار شد.

 

لازم به ذکر است، طرح ضیافت اندیشه اساتید با برگزاری کلاس های آموزشی و فوق برنامه در 70 جلسه فوق برنامه شامل گفت و گوهای آزاد، پاسخ به شبهات، نقش استادان در باورهای دینی دانشجویان و شرح خاطره و مباحث دینی و سیاسی و اجتماعی در پنج مرکز برگزار شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار