کد خبر:۱۴۱۵۸۹
جانشين معاون اجرايي دفتر نظارت شوراي نگهبان:
دفاتر نظارت و بازرسي انتخابات شورای نگهبان جاي جريانات سياسي نيست
جانشين معاون اجرايي دفتر نظارت و بازرسي انتخابات شوراي نگهبان عمل به قانون را مهمترين وظيفه ناظران و بازرسان انتخابات عنوان كرد و گفت: دفاتر نظارت و بازرسي انتخابات جاي جريانات سياسي نيست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، ميرشمسي شب گذشته در آيين توديع و معارفه رئيس و سرپرست دفتر نظارت و بازرسي انتخابات استان كه در خرم آباد برگزار شد، گفت: براي نظارت بايد انسانهاي صالح، انتخاب و وارد مجلس شوند.
وي هر گونه خط و نشان كشيدن براي گروه و خوشامدگويي به عدهاي ديگر را زمينه ساز ايجاد فضاي تهمت و بدگماني نسبت به شوراي نگهبان دانست و تصريح كرد: مبادا عدهاي را تشويق و عدهاي ديگر را تهديد كنيم.
جانشين معاون اجرايي دفتر نظارت و بازرسي انتخابات شوراي نگهبان خطاب به ناظران، بر ضرورت ايجاد آرامش و فضاي همكاري با مجموعههاي دولتي و منتصب به رهبر معظم انقلاب و پرهيز از هر گونه رفتار افراطي تاكيد كرد و ادامه داد: اگر قرار است جا به جايي صورت گيرد بايد با هماهنگي مركز اين اتفاق بيفتد.
ميرشمسي با تاكيد بر اينكه هيچ شكي در دينداري و ولايتمداري مردم لرستان نيست، خطاب به سرپرست جديد دفتر نظارت و بازرسي لرستان گفت: در لرستان قوميت، عشيره و طايفه نقش بازي مي كند، اما بايد بدون توجه به اينها خدمت كرد.
وي تنها عامل تغيير رئيس دفتر نظارت و بازرسي انتخابات لرستان را بازنشستگي اعلام كرد و بيان داشت: در اين رفت و آمد ممكن است عدهاي ادعاي مالكيت داشته باشند و بگويند با فشارها به شوراي نگهبان اين تغيير و تحول صورت گرفته، اما اگر اين را شنيديد مطمئن باشيد حرفي بسيار كودكانه و ناشي از سبكسري است.
حجت الاسلام سيداحمد ميرعمادي، نماينده ولي فقيه در استان لرستان نيز در اين مراسم از شوراي نگهبان به عنوان حافظ و پاسدار ساختار و محتواي نظام مقدس جمهوري اسلامي ياد كرد و گفت: نظارت دقيق و استصوابي بر انتخابات باعث شده است كه شوراي نگهبان حافظ ساختار نظام باشد و نگذارد بدخواهان و نااهلان بر اريكه قدرت در اين نظام مقدس جاي بگيرند.
وي با اشاره به اينكه جايگاهها در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به خون شهدا رنگين است و اين جايگاههاي مقدس سزاوار افراد نااهل نيست، تصريح كرد: طبيعي است كه شوراي نگهبان با چنين رسالتي در مقابل زياده خواهي افراد نااهل ايستادگي كند و اجازه ندهد افراد ناشايست به اميال شيطاني خود دست پيدا كنند؛ چرا كه تضعيف شوراي نگهبان خواسته دشمن است.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان نسبت به خطر توطئههاي بيروني و خطر گروه انحرافي در داخل براي حضور در انتخابات هشدار داد و تصريح كرد: برگزاري باشكوه و حضور حداكثري در انتخابات پيش روي مجلس شوراي اسلامي وظيفه شرعي، اخلاقي و قانوني مي باشد و در اين ميان وظيفه ناظران شوراي نگهبان رسالتي خطير و حساس است.
ميرعمادي متذكر شد: سنگر شوراي نگهبان بايد سنگري نفوذناپذير، محكم و استوار باقي بماند تا نظام محفوظ و پايدار باشد.
لازم به ذكر است، در اين مراسم ضمن معرفي تيمور سپهوند به عنوان سرپرست جديد دفتر نظارت و بازرسي انتخابات استان لرستان از جانب آيت الله احمد جنتي، دبير شوراي نگهبان، از زحمات 25 ساله سيد مرتضي طاهري، رئيس سابق اين دفتر تجليل شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰