فقدان عدالت اجتماعي در كشورهاي غربي قيام‌هاي متعددي را از سوي مردم در پي دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۱۵
مسئول سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي:

فقدان عدالت اجتماعي در كشورهاي غربي قيام‌هاي متعددي را از سوي مردم در پي دارد

مسئول سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي گفت: فقدان عدالت اجتماعي در كشورهاي غربي چون انگلستان قيام‌هاي متعدد و شديدي را از سوي مردم در پي خواهد داشت.
علي اصغر رمضاني در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در تبريز، در خصوص قيام‌هاي اخير كشور انگلستان و فروكش نسبي آنها گفت: قيام‌هاي كه در كشورهاي غربي همچون انگلستان كه در روزهاي اخير اتفاق افتاد اولين و آخرين قيام‌ها در اين كشورها نيست، بلكه اين قيام‌ها ريشه در سيستم ليبرال دموكراسي كشورهاي غربي چون انگلستان دارد.

وي به آسيب شناسي وقوع اين قيام‌ها پرداخت و افزود: كشوري كه سيستم آن ليبرال دمكراسي و سرمايه داري است براساس اقتصاد محوري و بازار محوري اداره شده، و هر روز فقير و فقيرتر و غني غني تر و شكاف بين اين دو عميق تر مي شود.

اين كارشناس مسائل سياسي تصريح كرد: در صورت شكاف عميق بين مردم يك كشور به هيچ وجه عدالت اجتماعي به وجود نيامده است.
 
رمضاني علل ديگر اين قيام‌ها و بحران در جامعه‌اي انگلستان را مسئله تبعيض و نژاد پرستي دانست و اظهارداشت: اين قيام‌ها برخلاف رسانه‌هاي غربي و تبليغ دولت انگلستان يك شورش زودگذر و اغتشاش نيست، بلكه يك واقعيت اجتماعي است و هيچ وقت يك جريان فكري و انديشه و بحث اجتماعي را نمي توان سركوب كرد؛ چراكه فروكشي جريان فكري و اجتماعي براساس سركوب غيرممكن است.

وي در ادامه به كشته‌ها، زخمي‌ها و زندانيان اين قيام‌ها اشاره كرد و گفت: متاسفانه حقوق بشر ابزاري براي سوء استفاده‌اي كشور انگلستان عليه كشورهاي جهان سوم و بخصوص ايران است و چنانچه در سركوب اين قيام‌ها كه برخواسته از عدالت اجتماعي است و نه اغتشاش چند اراذل و اوباش، خود شديدترين نقض حقوق بشر در اين كشورهاست كه در جلوي چشم جهانيان اتفاق مي افتد.
 
اين كارشناس مسائل سياسي تصريح كرد: اين نقض حقوق بشر و در واقع سركوب عدالت اجتماعي كشور انگلستان و كشورهاي همانند آن را در چشم جهانيان خوار و ذليل مي كند و شان و ابهت اين كشورها ديگر شكسته شده است.
 
رمضاني در ادامه با بيان اينكه فروكش نسبي قيام‌ها در انگلستان آتش زيرخاكستر است و نبود عدالت اجتماعي و حاكم شدن سيستم بازار باز در اين كشورها قيام‌هاي متعدد و شديدي را از سوي مردم در پي دارد، اظهار داشت: اين مشكل تنها مشكل كشور انگلستان نيست و در هر كشوري كه اقتصاد محور باشد و اقتصاد آن ضربه ببيند تمام اركان‌هاي جامعه از جمله فكري، فرهنگي، اجتماعي و سياسي ضربه ديده و ما در آينده شاهد قيام‌هاي ديگر در اين كشورها هستيم.
 
وي در پايان با بيان اينكه سيستم سرمايه داري در اين كشورها فرو مي ريزد، خاطرنشان كرد: طبق آيه قرآن كريم زمين از آن مستضعفان مي شود و كشورهاي كه به اين سيستم دل بسته‌اند بدون شك از بين مي روند.
پربازدیدترین آخرین اخبار