کد خبر:۱۴۱۷۵۵
استاندار زنجان خبرداد:
ایجاد فرهنگسرای قرآنی در زنجان تا دو ماه آینده
استاندار زنجان از ایجاد فرهنگسرای قرآنی تا دو ماه آینده در زنجان خبر داد و گفت: این فرهنگسرا در محل فرمانداری سابق زنجان با تغییراتی که در آن ایجاد می شود تأسیس خواهد شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، دکتر محمد رئوفی نژاد، پیش از ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی مجتمع آموزشی تخصصی قرآن و عترت «تسنیم» با بیان اینکه الگوسازی در برخی مسائل فرهنگی در استان به سراسر کشور از توفیقات محسوب می شود، اظهار داشت: امروز زنجانی ها به عنوان الگویی در خصوص محوری ترین و عمیق ترین کار فرهنگی یعنی قرآن را که تمامی اقشار جامعه را تحت شعاع خود قرار می دهد محسوب می شود.
وی برگزاری عزاداری دسته جمعی استان زنجان را از دیگر توفیقات اين استان عنوان کرد و گفت: اين حركت توانسته است در سراسر کشور براي عزاداران الگو باشد.
استاندار زنجان ابراز داشت: اگر استان زنجان همت و درایت بیشتری بیش از گذشته و با هدفگذاری شفاف در مسائل قرآنی داشته باشد می تواند به عنوان پایتخت فعالیت های قرآنی کشور شناخته شود.
رئوفی نژاد با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه سلامت جامعه در گرو قرآن است، اذعان داشت: کسانی که نماز می خوانند اما هیچ ارتباطی با قرآن ندارند و در اعمال و رفتار خود غل و غش ایجاد می کنند ممکن است اعمال شبهه ناک انجام دهند و بر عکس آن کسی که در ارتباط با قرآن معرفت پیدا می کند تمامی رفتار و اعمال وی هدفمند می شود.
وی با بیان اینکه از جمعیت یک میلیونی استان هنوز 50 درصد مردم بی سواد یا کم سواد قرآنی هستند تصریح کرد: بایستی بر اساس طرح نهضت ریشه کنی بی سوادی و کم سوادی قرآن در استان حدود 500هزار نفر تحت پوشش قرار گیرند.
مقام عالی استان زنجان بیان داشت: تا پایان سال 91، 100درصد جمعیت استان، سواد قرآنی خواهند داشت و این کار می تواند الگویی برای سراسر کشور شود.
رئوفی نژاد با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان قرآنی کشور مبنی بر تربیت 10میلیون حافظ قرآنی از 70 میلیون جمعیت کشور، عنوان کرد: مقام معظم رهبری همواره بر مسئله قرآن آموزی تأکید دارند و البته منظور رهبری از وجود این 10میلیون حافظ به این معنی است که علاوه بر 70میلیون مردم ایران که سواد قرآنی داشته باشند 10میلیون حافظ تربیت شوند.
وی همچنين از ایجاد فرهنگسرای قرآنی تا دو ماه آینده در زنجان خبر داد و گفت: محل این فرهنگسرا در محل فرمانداری سابق زنجان و با تغییراتی که در آن مكان ایجاد می شود تأسیس خواهد شد.
استاندار زنجان ادامه داد: این مرکز قابليت اين را دارد كه تمامي كساني كه در دارالقرآن ها، مؤسسات فعالیت های قرآنی و حتی افرادي که به صورت خود جوش با قرآن مانوس هستند را در همه امور اداری در خود جاي دهد و همه به اين مرکز مراجعه خواهند کنند.
رئوفی نژاد همچنین از راه اندازی سومین پژوهشکده قرآنی کشور پس از استانهای مشهد و قم در زنجان خبر داد و گفت: راه اندازی بزرگترین مرکز چاپ و نشر قرآنی از دیگر کارهای قرآنی زنجان در آینده نزدیک خواهد بود.
وی در ادامه بيان داشت: با راه اندازی این مرکز قرآنی در منطقه کوی فرهنگ زنجان بیش از 3700 خانواده یعنی حدود 15 هزار نفر این منطقه از برکات این مرکز بهره خواهند برد.
استاندار زنجان عنوان کرد: 300 میلیون تومان هزینه پروانه ساخت این مرکز بود که شهرداری زنجان دریافت نکرده است.
لازم به ذکر است؛ مجتمع آموزشی تخصصی قرآن و عترت «تسنیم» در زمینی به مساحت 763 مترمربع و با زیربنای 4135 متر مربع در هفت طبقه ساخته خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰