محفل انس با قرآن کریم در یزد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۳۲
همزمان با ماه مبارک رمضان،

محفل انس با قرآن کریم در یزد برگزار شد

همزمان با ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم امروز با حضور قاریان کشوری و استانی در یزد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، امروز در آستانه شب 19 ماه رمضان محفل انس با قرآن کریم با حضور حافظان و قاریان کشوری و استانی و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استانی در مسجد اعظم امامزاده جعفر یزد برگزار شد.
 
حجت الاسلام ناصری، امام جمعه یزد و نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی مناسب برای پالایش درون و تلاش برای تعالی و رسیدن به قرب الهی دانست و گفت: باید بکوشیم از فیوضات این ماه بهره گیری کنیم.
 
حجت الاسلام ناصری با اشاره به آیات و روایات الهی، به تبیین معانی صراط پرداخت و افزود: انسان در مسیر پیشرفت خود باید در مسیر صراط و راه مستقیم که انسان را به خدا می رساند، قرار گیرد.
 
وی با اشاره به اینکه انسان در مسیر صراط مستقیم هم از هواهای نفسانی و لغزشها در امان نیست، کسب تقوی الهی و تقویت ایمان و باورهای دینی را مهمترین عامل رهایی از لغزشها و وسوسه های شیطانی دانست و افزود: تنها راه نزدیک شدن به حقیقت، حرکت در مسیر صراط مستقیم از طریق الگو گرفتن از ائمه و حرکت در مسیر اهل بیت است.
 
ناصری قرآن کریم را مهمترین کتاب هدایت انسانها برای رستگاری برشمرد و با اشاره به مفاهیم والای قرآنی، بر ضرورت ترویج قرآنی و انس با کلام وحی و عمل به مفاهیم آن تاکید کرد.
 
نماینده ولی فقیه در استان ولایت فقیه را دژی محکم در برابر توطئه دشمنان دانست و گفت: ولایت فقیه تداوم ولایت انبیا و حرکت در مسیر ائمه (ع) و هدایت آنان است و به همین خاطر با گذشت بیش از 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان اسلام هرگز نتوانستند به نظام اسلامی خدشه ای وارد کنند.
 
وی همچنین ولایت فقیه را نعمت بزرگ و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برشمرد و بر تلاش برای تبعیت از ولایت فقیه و آرمانهای انقلاب و حرکت در این مسیر برای رسیدن به قرب الهی تاکید کرد.
 
تواشیح و همخوانی قرآن کریم از دیگر برنامه های این محفل قرآنی بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار