پاکستان: مذاکرات سوئیس، روند جدیدی را در مسیر دیپلماسی کلید زد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۰۴۹۹

پاکستان: مذاکرات سوئیس، روند جدیدی را در مسیر دیپلماسی کلید زد

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: مذاکرات بورگن اشتوک، تحول بسیار مهمی بود که روند جدیدی را در مسیر دیپلماسی صلح آغاز کرد و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
5462

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «طاهر اندرابی» امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد گفت که روند گفت‌و‌گو‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و این روند مثبت از سوئیس آغاز شد و هفته آینده نیز مذاکرات فنی بین طرف‌ها ازسرگرفته می‌شود.

وی افزود: وقفه در مذاکرات فنی طرف‌ها یک امر معمولی است و هرگز نشانه مانع نیست، این یک روند است و همچنان ادامه دارد.

اندرابی گفت: تصور می‌کنیم که مذاکرات فنی ایران و آمریکا سه‌شنبه هفته آینده از سرگرفته می‌شود، همزمان تعامل میان طرفین ادامه دارد.

وی با اشاره به سفر روز گذشته رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، این بازدید را تاریخی توصیف کرد و گفت: همانطور که شهباز شریف در اظهار روز گذشته خود به صراحت اعلام کرده، برنامه‌های موشکی ایران هرگز در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد قرار ندارد.

طاهر اندرابی اظهار داشت که در جلسات سطح بالای رئیس جمهور دکتر پزشکیان با رهبران سیاسی و نظامی پاکستان همه موارد مرتبط با همکاری‌های نزدیک با تمرکز بر اقتصاد، تجاری، همکاری‌های مرزی و ارتباطات منطقه‌ای بررسی شد.

وی تاکید کرد: معتقدیم که لغو تحریم‌های ایران منجر به گشایش روزنه‌ها و فرصت‌های جدید در منطقه شده که می‌توانیم از آن بهره‌مند شویم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در پاسخ به پرسشی درباره تحوه تامین حداقل ۳۰۰ میلیارد دلار در قالب صندوق بازسازی برای ایران، گفت: این یکی از مواردی است که طرف‌ها در تفاهم نامه اسلام‌آباد بر روی آن به توافق رسیدند و بررسی تفصیلی و جزئیات آن در مذاکرات فنی میان طرفین دنبال خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار