آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۰۷۵
عملکرد دولت در استان کرمانشاه تشريح شد؛

افزایش 6 و نیم برابری صادرات کالا و خدمات غیر نفتی استان كرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: در طی دولت نهم ودهم ؛میزان سرمایه گذاری در استان با 127 درصد رشد روبرو بوده است و صادرات کالا و خدمات غیر نفتی استان 5/6 برابر شده است همچنین تعداد شاغلین بخش صنعت به میزان 7 برابر دوره مشابه قبل رشد داشته است.
به گزارش گروه سياسي«خبرگزاري دانشجو»، دولت نهم و دهم بر مبنای عقلانیت دینی و در راستای تعهد به اصول و ارزش های اسلامی و نوگرایی در روش ها، همچنین با بکارگیری علوم و فنون برای تحقق کارآمدی ‌نظام ‌اسلامی‌ در جهت تجلی خدمت‌رسانی به مردم، کسب رضای الهی از طریق عدالت گستری، مهرورزی، خدمت به بندگان خدا و پیشرفت و تعالی مادی و معنوی کشور تشکیل شد.

سیاست دولت کریمه برقراری امنیت و تعالی جامعه و آحاد آن در ابعاد مختلف است. آرمان آن ایجاد زمینه برای برپایی حکومت عادلانه جهانی از طریق احیای مجدد تمدن اسلامی است.

اهداف بنیاد دولت مهروز، توسعه عدالت محور، خدمت و تعالی و پیشرفت ایران و راهبردکلان آن بسط عدالت و توسعه و تعالی همه جانبه و درون زا مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص)و بکارگیری علوم و فنون پیشرفته برای تحقق عدالت و ارتقاء سلامت و رفاه اجتماع است.
 
دولت نهم و دهم به مردم‌داری و مردم‌باوری نیز که مورد تأکید همیشگی مقام معظم رهبری قرار داشته، باوری عمیق داشته و به درستی یکی از خصوصیات و ویژگی های خود را «مردم داری و مردم‌باوری» قرار داده است. انجام 90 سفر استانی در طول شش سال گذشته و دیدارهای گسترده و بی‌واسطه رئیس‌جمهور و دولتمردان با مردم در استان ها و تهران، اهتمام ویژه به حل مشکلات مردم که از طریق دریافت نامه‌ها یا شنیدن رودروی مشکلات و درد دل های آنها منعکس می‌شوند از مصادیق این جهت‌گیری اساسی دولت است که می‌توان آن را یک خصوصیت نهادینه شدن در دولتمردان تلقی کرد.

در هفته دولت 1390، در راستای اطلاع رسانی شفاف از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در دستگاه های اجرایی، پایگاه اطلاع رسانی دولت در سلسله گزارش هایی به انعکاس فشرده و چکیده اهم خدمات و دستاوردهای دولت در سطح استان ها در قالب کارنامه مهر در طول دولت های نهم و دهم می پردازد اما به طور یقین جمع آوری و انعکاس کامل عملکرد و خدمات دولت که در این مدت به اذعان بسیاری از افراد و حتی منتقدان تلاشی بی وقفه و بی نظیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون داشته، کاری سخت است که مجالی طولانی می طلبد.

به منظور نیل به اهداف دولت و در راستای تحقق منطقه ای این اهداف و حذف عدم تعادل های منطقه ای، طی چند سال گذشته از عمر دولت کریمه فعالیت های مهمی در سطح استان کرمانشاه همزمان با سایر استان های کشور انجام‌گرفته و درشرف انجام است.
 
 
در این راستا و در هفته دولت؛ عملکرد دولت ازسوی استاندار کرمانشاه تشریح شد.

سید دادوش هاشمی، استاندار کرمانشاه در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت،در خصوص مهمترین شاخص های کلان اقتصادی استان کرمانشاه در طی دولت نهم ودهم و مقایسه با پنج سال قبل از آن گفت : میزان سرمایه گذاری در استان با 127 درصد رشد روبرو بوده است ؛( افزایش از 26140 میلیارد به 59102 میلیارد ریال )و صادرات کالا و خدمات غیر نفتی استان 5/6 برابر شده است ؛(افزایش از 718 میلیون دلار به 4685 میلیون دلار).

وی در ادامه افزود :در آمدهای عمومی استان در سال 1383 حدود 489 میلیارد بوده است که در سال 1388 به مبلغ 1328 میلیارد ریال رسیده است یعنی « قریب 3 برابر مدت مشابه دوره قبل »رشد داشته است .
همچنین درآمدهای مالیاتی استان از 146 میلیارد ریال در سال 1383 به مبلغ 358 میلیارد ریال در سال 1388 رسیده است که حکایت از افزایش درآمد استان دارد؛ یعنی قریب 5/2 برابر مدت مشابه دوره قبل.
 
شاخص های تولیدی و بازرگانی

وی همچنین شاخص های تولید و بازرگانی استان را افزایش مساحت شهرکهای صنعتی به میزان 7/3 برابر « از 622 هکتار به 1327 هکتار»؛افزایش تعداد پروانه های بهره برداری صنعتی به میزان 8/2 برابر؛ افزایش تولید گوشت مرغ به میزان دو برابر دوره مشابه قبل؛ افزایش تولید آبزیان در استان به میزان 6/5 برابر دوره قبل مطرح نمود وگفت : سیستم های نوین آبیاری کشاورزی 4/7 برابر دوره قبل رشد داشته است.
 
وی در ادامه تصریح کرد :تعداد شاغلین بخش صنعت به میزان 7 برابر دوره مشابه قبل رشد داشته است.
 
امور اجتماعی فرهنگی

استاندار کرمانشاه مهمترین اقدامات انجام شده در امور اجتماعی فرهنگی استان را افزایش بیش از 3 برابری کانون های مساجد استان « از 44 مورد به 266 مورد در سال 1389»؛افزایش موسسات فرهنگی و هنری از 8 مورد در سال 1383 به 21 مورد در 1389؛افزایش تعداد کتابخانه های عمومی از 48 مورد در سال 1383 به 63 مورد در سال 1389مطرح کرد.
وی در ادامه ؛افزایش تعداد گردشگران ورودی به استان از حدود یک میلیون نفر در سال 1383 به دو میلیون و ششصد هزار نفر در سال 1388؛تاسیس کلیه رشته های تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛دو برابر شدن تختهای ویژه « ICU-CCU... »در استان؛6 برابر شدن پایگاههای سلامت اجتماعی در استان ؛تأسیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه و دانشکده دندانپزشکی و پذیرش دانشجو؛ ؛ تأسیس دانشگاه در تمامی شهرستان های استان را از دیگراقدامات این حوزه عنوان کرد.
 
کسب رتبه اول کشوری توسط دانشگاه رازی

هاشمی تصریح کرد : کسب رتبه اول کشوری از لحاظ عملکرد ارزیابی عمومی دانشگاههای سراسر کشور توسط دانشگاه رازی و انتخاب 4 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی به عنوان دانشمند برتر جهان اسلام از جمله موفقیت های استان به حساب می آید .

وی در ادامه افزود :اعزام کاروان های راهیان نور به عنوان اقدامی تأثیرگذار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در دولت نهم آغاز گردید در دولت دهم با اهتمام بیشتری ادامه یافت ،به طوری که در سال جاری نسبت به سال گذشته بیش از 130 درصد رشد داشته است.

هاشمی همچنین مهمترین اقدامات استان در امور عمرانی و زیر بنایی را آغاز اجرای طرحهای مختلف نیروگاهی برای افزایش 3 برابری تولید برق در استان؛بهره برداری از بزرگترین تونل آبی کشور در سد گاوشان ؛به بهره برداری رسیدن 3 سد « گاوشان – گیلانغرب و شیان » و آبگیری سدهای زاگرس و آزادی ؛اجرایی شدن تأمین آب شرب دراز مدت کرمانشاه ، پاوه، نودشه ، سنقر،روانسر،کرند و جوانرود؛مطرح کرد.

وی در ادامه ؛به پایان رسیدن مطالعات راه آهن کرمانشاه – خسروی ؛بهره برداری قریب الوقوع شرکت پتروشیمی پلیمر کرمانشاه « پتروشیمی سوم »؛ بهره برداری از هتل بین المللی کرمانشاه پس از چند دهه وقفه ؛افتتاح بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی پس از گذشت بالغ بر 30 سال ؛ را از دیگر اقدامات استان بر شمرد .

هاشمی گفت :افزایش 121 درصدی شبکه گذاری گاز در استان؛افزایش 585 درصدی گاز رسانی به روستاها ؛ دو برابر شدن شاخص آسفالت راه روستایی؛به بهره برداری رسیدن 9 تصفیه خانه فاضلاب استان؛تکمیل کنار شرقی کرمانشاه و پیشرفت فیزیکی 40 درصدی کنار گذر غربی؛افزایش ظرفیت 2000 تن سیمان غرب و احداث سیمان سامان آب با ظرفیت 7000تن؛ رتبه اول کشور 2220 اثر ثبت شده ملی و مرمت تعداد 63 اثر باستانی از سال 84 تا کنون وثبت اثر تاریخی بیستون در فهرست آثارجهانی از دیگر اقدامات عمرامی فرهنگی استان است.

وی در ادامه سرانه برخورداری از فضای ورزشی در سال 88 نسبت به سال 83 را دو و نیم برابراعلام کرد.
 
مسکن مهر

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از اقدامات ارزشمند و اثر گذار دولت مردمی را اجرای طرح عظیم و ملی مسکن مهر بیان کرد وگفت :طی یک سال گذشته رتبه کرمانشاه در این خصوص 15 پله صعود کرده است .
وی در ادامه افزود : تعداد متقاضیان ثبت نام شده،507/122نفر و پالایش نهایی متقاضیان  به تعداد 36269 نفر  است ، واحدهای مسکونی در حال ساخت نیز به تعداد 35099 واحد است و عملیات فنداسیون کلیه واحدها ی پیش بینی شده تا پایان شهریورماه به اتمام خواهد رسید.
 
بنگاه های اقتصادی زود بازده

هاشمی در خصوص بنگاههای اقتصادی زود بازده گفت:با ابتکار دولت عدالت محور در خصوص راه اندازی بنگاههای زود بازده ، به منظور توسعه اشتغال مبلغ 14127 میلیارد ریال تسهیلات در این خصوص به استان کرمانشاه اختصاص یافت که با جذب و انعقاد قرارداد 67 درصد این مبلغ (9427) میلیارد ریال ایجاد 51220 فرصت شغلی در استان کرمانشاه اجرایی شده است نکته حائز اهمیت رتبه برتر استان کرمانشاه در زمینه عدم انحراف در تخصیص تسهیلات در سطح کشور است.
 
مصوبات استانی

استاندار کرمانشاه در زمینه مهم‌ترین مصوبات استانی دولت در دور اول و دوم گفت: از مجموع 166 مصوبه دور اول حدود 98 درصد و از 196 مصوبه دور دوم نیز 81 درصد اجرایی شده است و برای رفع نیازهای استان پیشنهادات کاملی در زمینه اشتغال و سرمایه‌گذاری در دور سوم سفر دولت مطرح شد.
هاشمی، در زمینه مهم‌ترین مصوبات دور اول ودوم سفر اظهار داشت: راه آهن غرب کشور ــ بیمارستان فوق تخصصی دکتر محمد کرمانشاهی – بیمارستانهای سرپل ذهاب و سنقر ــ دانشکده دندانپزشکی ــ تجهیزات بیمارستانی ــ مونوریل کرمانشاه ــ راههای استان (حمیل ــ اسلام آباد غرب‘کامیاران ــ کرمانشاه‘پاوه ــ نوسود‘سنقر ــ کامیاران‘ جوانرود ــ ثلاث باباجانی و...) ــ کارخانه‌های سیمان سامان ــ پلیمر کرمانشاه ــ توسعه سیمان غرب ــ کارخانه خودرو سازی ــ پالایشگاه آناهیتا ــ پتروشیمی کرمانشاه ــ خطوط انتقال نفت وگاز ــ گازرسانی به گیلانغرب وسرپل ذهاب واسلام آباد غرب ــ احداث پست 63 کیلو ولت ثلاث باباجانی ــ سدهای مخزنی جامیشان (سنقر) ‘کبوترلانه (کنگاور)‘ قشلاق (صحنه)‘ کیلانبر(روانسر) ‘ شرفشاه (قصرشیرین)‘ کل کش(گیلانغرب)‘هواسان(ثلاث باباجانی) ــ توسعه نیروگاه بیستون به دو برابر ظرفیت از مهم‌ترین مصوبات دور اول و دوم سفر دولت به استان کرمانشاه است که 90 درصد آنها اجرایی شده است .
وی در ادامه افتتاح بیمارستان فوق تخصصی دکتر محمد کرمانشاهی ــ کلنگ زنی ایران خودرو ــ کلنگ زنی موزه شهدا استان ــ افتتاح دو دستگاه فرستنده پر قدرت ــ آبگیری سد آزادی ــ افتتاح24 پروژه شهرستانی با حدود 1530 میلیارد ریال اعتبار، کلنگ زنی طرح ایجاد ذوب آهن فرامان از طرحهای مصوب آمایش صنعت و معدن در بانک ملی تهران با رقم ارزی 87 میلیون یورو و 411 میلیارد ریال؛مصوبه هیئت دولت به پالایشگاه آناهیتا با ظرفیت تولید سالانه 150هزار بشکه نفت در سال که در این مصوبه منابع ارزی و ریالی آن تصویب و بانک مرکزی نیز موظف شد نسبت به پرداخت تسهیلات لازم حداکثر همکاری را به عمل آورد و افتتاح قطار شهری مونوریل از مهم‌ترین پروژه‌های افتتاح شده و مورد بهره برداری دور سوم سفر استانی دولت به استان کرمانشاه نام برد.
 
اقدامات و پروژه های شاخص در یک سال گذشته

هاشمی مهمترین اقدامات و پروژه های شاخص در یک سال گذشته را افتتاح پرواز مستقیم کرمانشاه – سلیمانیه و بالعکس با اهداف اقتصادی و اجتماعی؛راه اندازی پرواز کرمانشاه – دبی با اهداف متعدد اقتصادی و اجتماعی؛راه اندازی پروازهای مستقیم کرمانشاه – شیراز ، کرمانشاه –بندرعباس ، کرمانشاه – عسلویه، کرمانشاه – مشهد و بالعکس عنوان کرد و گفت :اعتبارات عمرانی استان نسبت به سال 1388 معادل 25درصد و اعتبارات هزینه ای 27 درصد رشد داشته است.
 
هاشمی اذعان کرد: مجموعه اعتبارات اختصاص یافته در بخش فرهنگ و فعالیت های دینی مذهبی استان در سال 1389 معادل 414 میلیارد ریال « 4/41 میلیارد تومان » است که در مقایسه با سال گذشته 136 درصد رشد داشته است .

استاندار کرمانشاه، اختصاص بیش از 658 میلیارد ریال برای عمران شهرهای استان در سال جاری؛شروع عملیات ساماندهی رودخانه های قره سو و چشم بشیر « زیبا سازی حاشیه رودخانه » با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد ریال؛اختصاص اعتبار برای شروع عملیات اجرایی قطار شهری کرمانشاه؛ایجاد بازارچه های موقت مرزی و راه اندازی تجارت کوله بری و نیز عقد تفاهم نامه ساماندهی بازارچه پرویزخان با سازمان توسعه و تجارت ایران و نیز اختصاص 4/45 میلیارد ریال جهت سامان دهی و توسعه بازاچه های مرزی ( پرویزخان ، شوشمی ، شیر صله ) ؛تمهید برای اخذ مصوبه منطقه ویژه قصرشیرین از هیئت دولت را ازجمله اقدامات اساسی استان بر شمرد .

وی در ادامه آبرسانی به مجتمع های (چله – پاسار- هفت آشیان – آگاه – ورله ) جمعاً با 126 روستا و اعتبار 988/38 میلیارد ریال؛کمک به آبرسانی اضطراری شهر کرمانشاه با اعتبار 30 میلیارد ریال و آبرسانی شهر سنقر با اعتبار 3/13 میلیارد ریال؛حل مسئله زمین و کلنگ زنی نمایشگاه بین المللی برای کمک به رونق تجارت؛اختصاص 30 میلیارد ریال برای ساماندهی آثار جهانی بیستون؛اخذ مجوز برگزاری سه ساله نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه توسط کرمانشاه؛ایجاد و راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری جهت خدمات رسانی به سرمایه گذاران و تسهیل در امر سرمایه گذاری؛اهتمام جهت جذب و تأمین اعتبار مورد نیاز برای آغاز عملیات اجرایی و راه اندازی و بهره برداری منطقه ویژه اقتصادی زاگرس « اسلام آباد غرب » در قالب بودجه های ملی « مصوبات سفر » و تشکیل کنسرسیوم « شرکت سهامی منطقه »را از جمله اقدامات انجام شده استان مطرح کرد.
 
انعقاد قرار داد با بنیاد مستضعفان

استاندار کرمانشاه انعقاد قرارداد با بنیاد مستضعفان برای؛مطالعه و آغاز عملیات اجرایی طرح 4 هزار هکتاری باغات مجمتع شهدای قصر شیرین مطالعه طرح 40 هزار هکتاری باغات در شهرستان قصرشیرین ، مطالعه واحد گاوداری 5000 راسی کرمانشاه – روانسر ، توسعه واحد گاوداری شیری کنگاور ، شروع عملیات اجرایی ایجاد 20 هزارهکتار باغ در سطح استان «تا کنون 1150 هکتار آن ایجاد شده است»را از دیگر اقدامات انجام شده مطرح کرد.

هاشمی در پایان دعوت از استاندار سلیمانیه عراق و انعقاد یادداشت تفاهم همکاریهای اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی ، فنی مهندسی آموزشی و مرزی فی ما بین استانداران کرمانشاه و سلیمانیه در سال89در 26 بند را یکی دیگر از اقدامات این استان عنوان کرد و گفت : بیش از 50 درصد از بندها اجرا و یا در حال پیگیری و اجرا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار