شجاعي كياسري در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
مسئله سومالي ادعاي خادم الحرميني عربستان را زير سوال برد
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به اينكه عربستان همواره در راستاي منافع غرب و آمريكا حركت كرده نه جهان اسلام و مسلمانان گفت: عدم كمك به مردم قحطي زده سومالي از سوي عربستان ادعاي خادمالحرميني اين كشور را در ميان مسلمانان زير سوال برده است.
شجاعي كياسري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه تمام سعي و تلاش قدرت هاي استكباري تامين منافع خودشان است، گفت: حقوق بشر و دموكراسي ظاهري براي قدرت هاي غرب و امريكا جهت تامين منافع اقتصادي و سياسي شان است.
وي اضافه كرد: با توجه به رهنمون هايي كه مقام معظم رهبري داشته اند جهان اسلام امروز به خوبي به رفتارها و سياست هاي دوگانه قدرت هاي مدعي حقوق بشر پي برده است و همانطور كه ايشان اشاره كردند اين قدرت ها با مشت آهنين اما با روكش و ظاهري حرير در راستاي نابودي انديشه ها، فرهنگ ها و ملت ها عمل مي كنند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاكيد كرد: بطور قطع و يقين سومالي به عنوان كشوري قحطي زده به هيچ عنوان منافع آنان را تامين نمي كند لذا در عمل شاهد اقدامي از سوي غرب و آمريكا نيستيم و آنان تنها به پيام هاي لبخند آميز در خصوص قحطي زدگان سومالي بسنده مي كنند.
شجاعي كياسري با تاكيد بر اينكه تمكين ملت ها از خواسته هاي غرب و امريكا تنها هدف اين قدرت هاست، تصريح كرد: نظام سلطه در راه تحقق اهداف خود از هر حربه اي بهره مي گيرد از جمله آنكه گاهي با زبان نرم و گاه با ديپلماسي سياسي وارد عرصه مي شود.
وي با اشاره به اينكه غرب و امريكا اعتقادي به مباني فكري ندارند، افزود: جاي تعجب از عربستان است، در حالي كه خود را قطب جهان اسلام و خادم الحرمين مي داند در برابر مسلمانان قحطي زدگان سومالي اقدامي از خود نشان نمي دهند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس ادامه داد: البته عربستان همواره در راستاي منافع كشورهاي غربي و امريكايي حركت كرده نه جهان عرب و مسلمانان.
شجاعي كياسري بيان داشت: عربستان به جاي مال اندوزي در بانك هاي مشهور غربي و امريكا حق خادم الحرمين بودن خود را در كمك به مردم سومالي به مسلمانان جهان نشان دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.