حجت‌الاسلام طائب: آمریکا با محاصره دریایی و امید به اختلاف داخلی نمی‌تواند ملت را تضعیف کند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۵۱۸

حجت‌الاسلام طائب: آمریکا با محاصره دریایی و امید به اختلاف داخلی نمی‌تواند ملت را تضعیف کند + فیلم

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت آمریکا تصور می‌کند با محاصره دریایی می‌تواند ایران را تضعیف کند، به اختلافات داخلی امید ببندد و آبروی از دست‌رفته خود را بازگرداند، اما ملت ایران با حفظ وحدت و اتحاد در برابر این فشارها ایستادگی خواهد کرد.
طائب

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین تکریم فعالان مساجد و محلات با اشاره به اقدامات آمریکا اظهار کرد: آمریکا فکر می‌کند با محاصره دریایی می‌تواند کشور را تضعیف کند، به اختلافات داخلی امید ببندد و آبروی از دست‌رفته خود را بازگرداند.

وی افزود: ملت ایران با حفظ وحدت و اتحاد و با مراقبت از خود، شرایط را درک می‌کند و بدون ورود به صحنه اختلافات، سختی‌ها را تحمل می‌کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: ملت ایران اجازه نمی‌دهد ایستادگی در برابر استکبار با خدشه مواجه شود.

کد ویدیو

این ملت سست نشد و درخواست مذاکره نکرد؛ بلکه این آمریکا بود که درخواست آتش‌بس کرد

حجت‌الاسلام طائب گفت: در مذاکرات به سند رسیدیم، اما طرف مقابل ۶۰ روز هم این سند را تحمل نکرد و آن را نقض کرد. فکر می‌کردند می‌توانند با بازگشت به مذاکره، این ملت را خانه‌نشین کنند.

وی افزود: نیروهای مسلح نیز ایستادگی کردند و با عملیات‌های خود، ضعف‌های ارتش آمریکا را به رخ دیگران کشیدند؛ ارتشی که بیش از یک تریلیون دلار برای آن هزینه شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: آمریکا تمام توان خود را وارد میدان کرد و تصور می‌کرد می‌تواند ظرف سه روز تا شش هفته کار را تمام کند.

حجت‌الاسلام طائب تصریح کرد: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ او مجبور شد آتش‌بس کند. این ملت سست نشد و درخواست مذاکره نکرد، بلکه این آمریکا بود که درخواست مذاکره کرد.

کد ویدیو

دشمن با هدف قرار دادن ولی امر مسلمین، تصور می‌کرد پایگاه مقاومت را از بین می‌برد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند اگر ولی‌امر مسلمین و احیاگر و آبادگر مساجد را هدف قرار دهند، پایگاه مقاومت از بین می‌رود و دیگر ملت مقاومت نمی‌کنند.

وی افزود: آن‌ها غافل بودند که با این هدف قرار دادن، فردی مانند او و جوان‌تر از او رهبری را به دست خواهد گرفت؛ دست خدا عیان شد خامنه‌ای جوان شد.

حجت‌الاسلام طائب بیان کرد: ملت مبعوث‌شده نیز هم مساجد را پر کردند و هم میادین را به مساجد پیوند زدند.

کد ویدیو
 

وحدت مردم پشتوانه قدرت موشکی ما است / انسجام مردم بازدارندگی بیشتری از موشک دارد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اگر محله مسجد‌محور شکل بگیرد، این ملت وحدت خود را حفظ می‌کند و این انسجام، بازدارندگی بیشتری از موشک دارد.

کد ویدیو

نقشه جهانی قدرت در حال تغییر است؛ وحدت مردم و ضعیف شدن استکبار، زمینه‌ساز ظهور است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: کشورهای اروپایی اگرچه به‌ظاهر همچنان از روی ترس با آمریکا همراهی می‌کنند، اما در واقع شرایط به این شکل نیست.
اروپا متوجه شده که مورد تحقیر آمریکا قرار گرفته و در سند امنیت ملی ترامپ جایگاه آن تضعیف شده است.

وی افزود: امروز نقشه جهانی قدرت در حال تغییر است و آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین شرایط خود قرار دارند.

حجت‌الاسلام طائب گفت: وحدت مردم و تضعیف جبهه استکبار، زمینه‌ساز ظهور است.

کد ویدیو
برچسب ها:
سازمان بسیج
پربازدیدترین آخرین اخبار