برای تأمین آمبولانس‌های جدید سیستان و بلوچستان پیگیری ویژه داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۳۸۹
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت:

برای تأمین آمبولانس‌های جدید سیستان و بلوچستان پیگیری ویژه داریم

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با اشاره به کمبود دیرینه آمبولانس در کشور گفت: تأمین آمبولانس با محدودیت‌هایی در تولید داخلی، واردات و منابع مالی مواجه است، اما وزارت بهداشت با تمرکز ویژه بر این موضوع، تاکنون بیش از ۵۰۰ دستگاه به ناوگان اضافه کرده و تأمین ۵۰۰ آمبولانس وارداتی دیگر نیز در حال پیگیری است.
ی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی جعفریان، مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، در جریان بازدید از پروژه‌ها و مراکز درمانی چابهار و شهرستان‌های اطراف، با اشاره به وضعیت خدمات اورژانس و پایگاه‌های این منطقه اظهار کرد: در دانشکده علوم پزشکی چابهار نقاط ضعفی وجود دارد که سازمان اورژانس کشور نیز آنها را شناسایی و پیگیری می‌کند و تلاش داریم با اصلاح وضعیت پایگاه‌ها، خدمات اورژانس در منطقه تقویت شود.
وی با اشاره به یکی از چالش‌های دیرینه نظام سلامت کشور افزود: یکی از مشکلات جدی ما در حوزه اورژانس، کمبود آمبولانس است. متأسفانه آمبولانس به تعداد مورد نیاز تأمین نمی‌شود و این مسئله دلایل مختلفی دارد.
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت ادامه داد: تولید آمبولانس در داخل کشور با محدودیت‌هایی مواجه است، واردات نیز محدودیت‌های خاص خود را دارد و از سوی دیگر، تأمین منابع مالی مورد نیاز نیز یک چالش محسوب می‌شود؛ با این حال، این موضوع از ابتدای فعالیت دکتر ظفرقندی در وزارت بهداشت مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
جعفریان گفت: در همین راستا تاکنون بیش از ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان کشور اضافه شده و در حال حاضر نیز با استفاده از منابع موجود، تأمین ۵۰۰ دستگاه آمبولانس وارداتی دیگر را پیگیری می‌کنیم.
وی با تأکید بر اینکه سیستان و بلوچستان نیز باید از این ظرفیت بهره‌مند شود، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم بخشی از آمبولانس‌های جدید را به این استان اختصاص دهیم تا با توجه به گستردگی جغرافیایی و نیازهای موجود، بخشی از مشکلات ناوگان اورژانس برطرف شود.
جعفریان با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده درباره تقویت ناوگان اورژانس در نقاط مختلف استان افزود: طبق گزارش‌های ارائه‌شده، در برخی مناطق آمبولانس‌های جدید به چرخه خدمات اضافه شده‌اند و تلاش ما این است که این روند ادامه پیدا کند.
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت در ادامه به وضعیت انتقال خون در سیستان و بلوچستان نیز اشاره کرد و گفت: انتقال خون در استان فعال است، اما به دلیل شیوع تالاسمی و نیاز بالای بیماران، مصرف خون در این استان یک مسئله جدی محسوب می‌شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان در زمینه مصرف خون ناشی از بیماری‌های زمینه‌ای، به‌ویژه تالاسمی، با شرایط ویژه‌ای مواجه است و به همین دلیل، مسئولان انتقال خون استان موضوع تأمین و افزایش ذخایر خونی را به‌طور جدی دنبال می‌کنند.
جعفریان با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای افزایش اهدای خون گفت: یکی از راهکارهایی که می‌توان دنبال کرد، استفاده از ظرفیت شبکه بهداشت و درمان کشور است. می‌توان از محیط‌های بیمارستانی و همچنین نیروهای موجود در بیمارستان‌ها برای توسعه فرهنگ اهدای خون و افزایش میزان مشارکت مردم استفاده کرد.
وی در پایان تأکید کرد: وزارت بهداشت در استان سیستان و بلوچستان در حوزه‌هایی که در اختیارش است، موضوعات را پیگیری خواهد کرد و هر جا امکان تخصیص منابع، نیرو یا تجهیزات وجود داشته باشد، برای رفع مشکلات اقدام می‌کنیم.
جعفریان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که ظرفیت‌هایی را که در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد، برای بهبود خدمات سلامت مردم استان فعال کنیم و در این مسیر، موضوع تقویت ناوگان آمبولانس و خدمات اورژانس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

پربازدیدترین آخرین اخبار