هشدار تاریخی رهبر شهید انقلاب در مورد اختلاف افکنی بین نیرو‌های انقلاب/ برچسب زدن ممنوع
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۴۳۸

هشدار تاریخی رهبر شهید انقلاب در مورد اختلاف افکنی بین نیرو‌های انقلاب/ برچسب زدن ممنوع

سناریوی «تفرقه‌افکنی میان تندرو و معتدل» که روزگاری رژیم پهلوی برای شکستن صف مبارزان به‌کار می‌بست، امروز توسط محور غربی-صهیونیستی بازتولید شده است؛ تلاشی نافرجام که در برابر اتحاد ملت ایران، راهی جز بن‌بست ندارد.
رهبر شهید

به گزارش گروه فرهنگ و خبرگزاری دانشجو، رهبر شهید انقلاب اسلامی در روایتی که توسط خود ایشان انجام می‌شود، تلاش حکومت پهلوی برای ایجاد دودستگی میان مبارزان علیه رژیم را این‌گونه روایت کرده‌اند:

«به برخی آقایان قم هشدار داده بودم که شاه می‌خواهد با برچسبِ «تندرو» و «معتدل»، بین انقلابیون شکاف بیندازد! از نظر دستگاه پهلوی، جنایت ۱۷ شهریور نیز قلع‌وقمع تندرو‌ها بود.

ما در تبعید جیرفت بودیم که حادثه هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ رخ داد. خاطره‌ای در ذهن دارم از آن روز؛ پیش از آن‌که این حادثه‌ی خونبار در تهران اتفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی بر این قرار بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند. این نکته‌ی بسیار قابل‌توجهی است که امروز همه‌چیز را مانند آیینه‌ای پیش روی ما می‌گذارد و درس عبرت می‌دهد. کسی که روزنامه‌های آن زمان و اظهارات مسئولان رژیم ستمشاهی را مطالعه می‌کرد، به‌خوبی می‌فهمید که آنها قصد دارند صفوف مبارزان را از هم جدا کنند.

عده‌ای را که هواداران و علاقه‌مندان مخلص امام بودند و راه ایشان را علناً ابراز می‌کردند، به عنوان «تندرو»، «افراطی» و «متعصب» معرفی می‌کردند؛ و در مقابل، کسانی را که علاقه‌مند به مبارزه بودند، اما جدیتی در کارشان دیده نمی‌شد — یا دستگاه تصور می‌کرد جدیتی ندارند — به عنوان افراد «معتدل» و قابلِ مذاکره برمی‌شمردند. من در آن روز احساس خطر کردم. آن زمان در جیرفت تبعید بودم؛ شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. نامه‌ای به یکی از آقایان سرشناس در قم نوشتم و این سیاست خباثت‌آمیز رژیم را تشریح کردم. تذکر دادم که هدف آنها، فراهم کردن بهانه‌ای برای سخت‌گیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار است تا شما را بدون آن‌که خود بخواهید، در برابر یکدیگر قرار دهند.

نگارش نامه تمام شد و آن را امضا کردم، اما هنوز نفرستاده بودم که خبر قتل‌عام «جمعه‌ی سیاه» در ۱۷ شهریور در میدان ژاله (شهدای کنونی) تهران رسید. فردای آن روز، در حاشیه‌ی همان نامه برای آن آقای محترم نوشتم: "این، سرآغاز عملیّات قلع‌و‌قمع تندرو‌ها است! " و "باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است. "

نامه را به‌واسطه‌ی مسافر برای آن آقای محترم فرستادم و دیری نپایید که دستگاه پهلوی سخت‌گیری‌های سیستماتیک خود را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی آغاز کرد؛ که نمونه بارز آن، کشتار هفدهم شهریور بود.»

مروری بر تاریخ مبارزه علیه ظلم و طاغوت نشان می‌دهد که الگو‌های رفتاریِ ظالمان در برابر حق‌خواهان پیوسته تکرار می‌شود.

روزی رژیم خیانتکار پهلوی می‌خواست با ایجاد دودستگی میان صفوف انقلابیون، شعله‌های مقاومت را خاموش کند و امروز نیز ایالات متحده و رژیم صهیونیستی دقیقاً همین پروژه را در قبال ملت ایران و جبهه مقاومت دنبال می‌کنند.

اظهارات مضحک مقامات آمریکایی درباره تغییر نظام در ایران و تلاش برای القای دوگانه‌ی «معتدل‌تر بودن مسئولان فعلی نسبت به گذشته»، پرده از تلاشی مذبوحانه برمی‌دارد؛ آمریکا می‌کوشد با ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت، خود را از مهلکه سقوط در منطقه و شکست قطعی در برابر اراده‌ی ملت ایران نجات دهد.

با این حال، هم‌صدایی عمیق مردم و مسئولان در تنفر از دشمنان آمریکایی و صهیونیستی و عزم راسخ برای پاسداشت آرمان‌ها، نمایانگر اتحاد پولادین ایران اسلامی در برابر تهدیدات است. بی‌شک، تکیه بر رهنمود‌های رهبر شهید انقلاب و پیروی استوار از خط‌مشی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، پیروزی نهایی را برای ملت ایران رقم خواهد زد.

پربازدیدترین آخرین اخبار