برنامه «محله ما»ي شبكه 5 با دانماركي كامش را شيرين كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۱۶۴

برنامه «محله ما»ي شبكه 5 با دانماركي كامش را شيرين كرد

در برنامه «محله ما» كه از شبكه 5 صداوسيما پخش مي‌شود در معرفي محله ويلا با شيريني فروشي كه هنوز به اسم دانماركي باقي مانده است، كامش را شيرين كرد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ تهيه‌كننده‌، كارگردان، فيلمبردار و تدوينگر همه دست به دست هم داده بودند تا در برنامه «محله ما» كه دو روز پيش از شبكه 5 صداوسيما پخش شد، با پرسه در شيريني فروشي «دانماركي» و با زوم كردن روي عنوان »شيريني فروشي دانماركي»، شيرين كامي خود را به بينندگان اين شبكه استاني اعلام ‌كنند.
 
تعصب خاص شيريني فروش خيابان استاد نجات‌اللهي بر روي كلمه دانماركي خيلي مهم نيست، اما اينكه همه عوامل دست به دست دهند تا سكانس شيريني فروشي، به زوم كردن بر عنوان «شيريني فروشي دانماركي» بينجامد جاي سوال دارد.
 
كل برنامه كه دو فصل را براي تهيه‌اش هدر داده بود، فقط چرخيدن در پياده‌رو، فيلمبرداري از يك ساختمان متروك و جايگاه وسايل ورزشي يك پارك را در تماشاي صامت به تصوير مي‌كشيد.
 
يك تيم كامل چندين ماه وقت صرف كرده‌ بودند تا با نشان دادن چندين پيرمرد يادي از گذشته‌ها را در خاطر بينندگان مرور كنند؛ بينندگاني كه شايد هيچ كدام از آنها هيچ ربطي به آ‌ن محله نداشتند.
 
پول بيت‌المال به آساني صرف برنامه‌اي شد كه در آن يك تيم كامل در برنامه‌اي دو فصلي بيشتر به تبليغ شيريني فروشي و وسايل ورزشي پارك پرداختند و هيچ اشاره‌اي به روابط اجتماعي، مناسبات اجتماعي و مراسم‌هاي مذهبي نكردند؛ برنامه‌اي كه حتي ارزش نگاه كردن صامت را هم نداشت. 
پربازدیدترین آخرین اخبار