همایش روز جهانی سالمندان برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۲۸۱

همایش روز جهانی سالمندان برگزار شد

همایش روز جهانی سالمندان با محوریت بررسی چالش‌های سالمندی جمعیت، ارتقای سلامت و کیفیت زندگی سالمندان و تأکید بر ضرورت تقویت حمایت‌های اجتماعی و مشارکت فعال این قشر در جامعه برگزار شد.
1

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همایش روز جهانی سالمندان با هدف توجه به مسائل و نیازهای سالمندان، تقویت جایگاه این قشر در جامعه و بررسی راهکارهای ارتقای کیفیت زندگی آنان برگزار شد.

در این همایش، بر ضرورت توجه بیشتر به سالمندی جمعیت، حفظ سلامت جسمی و روانی سالمندان و فراهم‌کردن زمینه مشارکت فعال آنان در جامعه تأکید شد.

حسینی: ۱۳ درصد جمعیت کشور در حال حاضر سالمند هستند

حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور و دبیر شورای ملی سالمندان در همایش روز جهانی سالمندان با اشاره به روند افزایش جمعیت سالمندان در کشور گفت: در حال حاضر ۱۳ درصد جمعیت کشور سالمند هستند.

وی افزود: کشور ما در حال حاضر سالمند نیست، اما در مسیر ورود به دوره سالمندی قرار دارد و این روند ضرورت برنامه‌ریزی برای آینده جمعیتی کشور را دوچندان می‌کند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار