کد خبر:۱۴۶۶۰۰
رئيس مجلس اعلاي اسلامي عراق:
انقلاب اسلامي ايران عاليترين الگو براي بيداري اسلامي در منطقه است
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق تاکید کرد: انقلاب اسلامي ايران عاليترين الگو براي بيداري اسلامي در منطقه است.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی العالم، سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در سخنرانی خود در نخستین کنفرانس بین المللی بیداری اسلامی در تهران تصریح کرد: رويکرد بيداري اسلامي گزينه آينده ملت هاي اسلامي منطقه است.
وی افزود: بيداري اسلامي تنها راه نجات جهان اسلام از غربتي است که به آن گرفتار شده است.
عمار حکیم گفت: انقلاب اسلامي ايران طرحي واقعي براي موفقيت و نجات ملت هاي منطقه و عالي ترين الگو براي بيداري اسلامي در منطقه است.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق گفت: بايد به کشورهايي که شاهد بيداري اسلامي هستند، کمک و پشتيباني کرد تا وضع اقتصادي بر آنها تاثير منفي نگذارد و آنها را منحرف نکند.
وی گفت: بيداري اسلامي از هويتي انساني، گستره و چشم انداز اسلامي برخوردار است و مهم ترين خطري که آن را تهديد مي کند، تروريسم مي باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰