درگیری لفظی ال‌سید و مجری فاکس نیوز؛ ترامپ خون و ثروت آمریکا را در جنگ ایران هدر می‌دهد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۶۰۵۷

درگیری لفظی ال‌سید و مجری فاکس نیوز؛ ترامپ خون و ثروت آمریکا را در جنگ ایران هدر می‌دهد + فیلم

ال‌سید، نامزد دموکرات در انتخابات مجلس سنا، در درگیری لفظی با مجری شبکه فاکس نیوز، رویکرد جنگ‌طلبی را در حل مشکلات ناکارآمد دانست و از موضع این شبکه درباره جنگ با ایران انتقاد کرد.
ال سید ح ن

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ال‌سید، نامزد دموکرات در انتخابات مجلس سنا، در گفت‌و‌گو با مجری فاکس نیوز گفت: این استدلالی که شما مطرح می‌کنید این است که بهترین راه برای حل این مشکل، فقط جنگ بیشتر است. این رویکرد تا حالا چه نتیجه‌ای برای ما داشته است؟ آیا ما را امن‌تر کرده است؟ ما در افغانستان جنگ داشتیم و عراق هم در همسایگی آن بود؛ گفتیم، برویم آنجا هم جنگ راه بیندازیم. افرادی که همین‌جا روی این صندلی‌ها نشسته بودند، از آن اقدام دفاع می‌کردند.

در پاسخ به این اظهارات، مجری فاکس نیوز گفت: من نمی‌گویم که ما به جنگ بیشتری نیاز داریم.

ال‌سید در واکنش به این پاسخ افزود: شما به من نگفته‌اید که موضع‌تان درباره جنگ با ایران چیست. به نظر می‌رسد طرفدار آن هستید.

مجری فاکس نیوز در پایان گفت: من دارم با شما مصاحبه می‌کنم.

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار