آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۸۷۶
آقامحمديان در نشست خبري مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی:

بودجه جشنواره فیلم رضوی از مركز گسترش سينماي مستند و تجربي تامين شده است

مدير عامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي گفت: بعضی‌ها می‌گویند مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای جشنواره فیلم رضوی پول‌های زیادی گرفته ولی باید بگویم که ما برای برگزاری جشنواره فیلم رضوی تا به حال یک ریال هم پول نگرفته‌ایم.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، شفيع آقامحمديان كه پيش از امروز در نشست خبري ششمين جشنوراه فيلم رضوي در مركز گسترش سينماي مستند و تجربي سخن مي گفت، به برگزاري اين جشنواره اشاره كرد و گفت: مركز گسترش سينماي مستند و تجربي، ششمين دوره جشنواره رضوي را در راستاي تكريم و ترويج فرهنگ رضوي و طي روزهاي 12 تا 14 مهر ماه 1390 در شهر «تهران» برگزار خواهد كرد.
 
وي ادامه داد: هيئت انتخاب جشنواره پس از بازبيني 200 فيلم ارسالي به دبيرخانه جشنواره، 31 فيلم را جهت نمايش در بخش «مسابقه» انتخاب كردند كه از اين تعداد، 6 فيلم بلند داستاني (تله فيلم)، 14 فيلم مستند و 11 فيلم كوتاه داستاني هستند.

مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از وجود پرونده‌های باز مالی در این مرکز از سال 85 تا 88 خبر داد و گفت: قرارداد برخی کارها بسته شده ولی فیلمی تولید نشده است.
 
محمديان یکی از مشکلات ما در اینجا بحث مالیات است و امیدواریم این نقیصه‌ای که از گذشته باقی مانده به زودی حل شود، مشکل دیگر ما در مرکز گسترش باز بودن پرونده برخی تولیدات است که قرارداد آن‌ها بسته شده ولی کار تولید نشده است.

وي در پاسخ به این سؤال که آیا رسالت مرکز گسترش برگزاری جشنواره است یا تولید فیلم، افزود: برگزاری جشنواره‌ها سنتی است که از گذشته باقی مانده است و اینکه نمی‌توان به راحتی از کنار شهید آوینی گذشت و تلاش ما در این زمینه این است که ارگان‌های دیگر را درگیر کنیم که البته تا به حال تنها حوزه هنری بخش کوچکی از کار را پذیرفته است، جشنواره فیلم رضوی هم متعلق به امام رضا (ع) است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.
 
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در ادامه نشست در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص بازداشت تعدادی از مستندسازان به دلیل پخش فیلم‌هایشان در شبکه‌های ماهواره‌ای، گفت: بازداشت تعدادی از مستندسازان به واسطه پخش فیلم‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای هیچ ربطی به مرکز گسترش ندارد، هرچند که ما مجبوریم این موضوع را به لحاظ حقوقی پیگیری کنیم، ما برخورد حقوقی جدی با این دوستان نداشتیم و فقط به یک نامه اکتفا کرده‌ایم که البته در برخی مواقع جواب مثبت گرفتیم و دوستان به ما گفتند که ما فقط برای پخش شدن فیلم‌مان این کار را انجام داده‌ایم.
 
محمديان افزود: پرونده‌های قابل توجهی از سال 85 تا اواخر 88 در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی وجود دارد، وقتی که سازمان بازرسی کل کشور می‌خواست عملکرد مرکز را رصد کند به این پرونده‌ها برخورد و به ما توصیه کرد که پیگیر جدی این ماجرا شویم.
 
وی در توضیح این پرونده‌ها، گفت: بعضی از فیلمسازان پول گرفته‌اند ولی اصلا کار را شروع نکرده‌اند، همچنین در حالی که مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی باید به کارگردان‌های اول بودجه پرداخت کند مشاهده شده که در مواردی به برخی کارگردان‌های قدري پول پرداخت شده است و امیدواریم در آینده نزدیک به یک نتیجه قطعی در این زمینه برسیم.
 
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ادامه داد: موفقیت یا عدم موفقیت سینما سپیده را می‌توان با هر ملاکی سنجید، ما هدف‌مان این است که یک فرهنگ‌سازی در زمینه نمایش فیلم مستند انجام بدهیم، همین‌طور این نمایش باعث شد که چالش‌های جدی بین مستندسازان و حتی خبرنگاران و منتقدان به وجود بیاید.

محمديان افزود: از زمان اجرای نمایش فیلم در سینما سپیده، نمایش فیلم‌های مستند در کشور موفق‌تر عمل کرده است، مثلا یک جایی برای رقابت با ما سانس نمایش فیلم مستند در نظر گرفته است که البته ما تمام این موضوعات را به فال نیک می‌گیریم.
 
وي ادامه داد: یکی از مشکلات ما در اکران فیلم مستند این است که فیلم خوب کم داریم، از طرف دیگر ما تلاش کردیم فیلم‌های خارجی را در این سینما نمایش بدهیم ولی در وهله اول همه موافقت کردند ولی در ادامه همه زیر حرف‌هایشان زدند و هر چقدر پیگیری کردیم جواب ندادند که نمونه آن نمایش فیلم‌های ایرلندی در سینما سپیده بود، ما اعتراف می‌کنیم نمایش فیلم در سینما سپیده یک آزمون و خطا است و ما در این زمینه کسب تجربه می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: پک اول فیلم‌های ما در شبکه نمایش خانگی با تیراژ 6 هزار نسخه به پخش دوم رسید و باید بگویم که تا به حال از پخش فیلم‌های خانگی فیلم‌ها به نتیجه خوبی رسیده‌ایم. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار