کد خبر:۱۴۷۲۹۴
داد و ستد 307 ميليون سهم در بورس اوراق بهادار تهران
307 میلیون سهم به ارزش 807 میلیارد و 587 میلیون ریال امروز در بورس اوراق بهادار داد و ستد شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، 307 میلیون سهم به ارزش 807 میلیارد و 587 میلیون ریال امروز در بورس اوراق بهادار داد و ستد شد.
شاخص کل در معاملات امروز با 114 و هفت دهم واحد افزایش در مقایسه با روز گذشته کاری به 26 هزار و 962 و یک دهم واحد رسید.
همچنین شاخص آزاد شناور با 150 و پنج دهم واحد افزایش به 35 هزار و 152 واحد، شاخص بازار اول با 97 واحد افزایش به 22 هزار و 956 و دو دهم واحد، شاخص بازار دوم با 145 و چهار دهم واحد افزایش به 32 هزار و 243 و نه دهم واحد، شاخص صنعت با 64 و چهار دهم واحد افزایش به 20 هزار و 703 و شش دهم واحد و شاخص 30 شرکت بزرگ هم با 6 و هفت دهم واحد افزایش به هزار و 698 و چهار دهم واحد رسید.
سهام دارو سازی سینا،کالسیمین، کاشی الوند، بیمه البرز، بانک انصار، توکا فولاد، بانک اقتصاد نوین ،سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی، لیزینگ ایران و لبنیات کالبر در معاملات امروز دارای بیشترین افزایش قیمت بود.
سهام سرمایه گذاری مسکن، نیرو محرکه، لیزینک صنعت و معدن، معادن منگنز ایران، معادن بافق، ایران دارو، کیمیدارو، بیسکویت گرجی، کشت و صنعت پیاذر و کربن ایران هم در معاملات امروز بیشترین کاهش قیمت را داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰