آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۷۲۴
در ادامه فرافکنی ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

دیلی تلگراف مدعی شد: انتقال موشک ها از لیبی به سودان توسط سپاه!

طی سال های اخیر و با وقوع بیداری اسلامی در سطح منطقه، رسانه های غربی در تلاشی هماهنگ و همسو بدنبال طرح اتهامات واهی بر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ایران و در سطح منطقه برآمده اند، آنها به خوبی دریافته اند که تنها راه برخورد با ایران ...
گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»؛ در ادامه فرافکنی ها و جوساری های جریان های رسانه ای وابسته به غرب بر علیه نهاد انقلابی سپاه پاسداران، روزنامه بریتانیایی دیلی تلگراف به نقل از منابع اطلاعاتی غرب در شماره روز جمعه اعلام کرده است: «سپاه قدس شاخه خارجی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، ده ها موشک پیشرفته روسی را از لیبی به سرقت برد و به سودان قاچاق کرد.»
 
دیلی تلگراف در ادامه مدعی شده که واحدهایی از سپاه قدس ایران که در سودان مستقر هستند، به لیبی رفته و مخزن هایی از اسلحه را در این کشور تصرف کردند!
 
این ادعا در حالی از سوی این رسانه انگلیسی مطرح می شود که اشاره دقیقی به منبع اطلاعاتی آن نشده است، ضمنا دیلی تلگراف اعلام نکرده است در فضای فعلی لیبی که کاملا تحت نظارت هوایی نیروهای ناتو قرار دارد و کوچکترین تحرکات از سوی این نیرو قابل رهگیری است چگونه نیروهای وابسته به سپاه پاسداران توانسته اند به انبارهای تسلیحات دیکتاتور سابق لیبی دست یابند. و آیا در صورت دستیابی به این انبارها با مقاومتی از سوی نیروهای شورای انتقالی لیبی مواجه گشته اند یا خیر؟ دیلی تلگراف مشخص نکرده است که نیروهای سپاه به چه شکلی قادر بوده اند حجم عظیمی از موشک ها را از لیبی به سودان منتقل نمایند و با هیچ واکنشی از سوی نیروهای ناتو و انقلابیون مواجه نشوند در حالی که میزان نظارت نیروهای ناتو به حدی است که عبور کاروان های کوچک را از بیایان های لیبی به نیجر تحت نظر دارد.
 
اتهام زنی این رسانه غربی در شرایطی عنوان گشته است که شورای انتقالی لیبی که هم اکنون مسئولیت اداره این کشور را بر عهده دارد و از سوی مجامع بین المللی به رسمیت شناخته شده است تا کنون در این باره به اظهار نظر نپرداخته است.
 
دیلی تلگراف در ادامه این گزارش می افزاید که این اقدام به دستور محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران صورت گرفته و توانسته اند "مقادیر زیادی" اسلحه پیشرفته در این کشور به دست آورند.
 
ادعای وجود سلاح های پیشرفته در لیبی در حالی بیان می شود که بر اساس نظر کارشناسان نظامی، دولت دیکتاتور لیبی اساسا فاقد یک ارتش قدرتمند بوده و این کشور صاحب مقادیر زیادی از سلاح های پیشرفته اعم از موشکی و جنگنده نبوده است. عمده قدرت دولت معمر قذافی برگرفته از نفوذ وی در قبائل این کشور بوده است.
 
عدم پرواز جنگنده های لیبی در نبرد با ناتو و همچنین عدم شلیک حتی یک موشک از سوی دولت قذافی علی رغم ادعای وی مبنی بر حمله موشکی به ایتالیا و کشورهای مشارکت کننده د جنگ بر علیه وی خود گواه ضعف بنیه نظامی دولت لیبی است.
 
طبق براورد کارشناسان نظامی منطقه در ارتباط با حوادث رخ داده در خاورمیانه و شمال آفریقا، قدرت ارتش و تسلیحات نیروهای وابسته به معمر قذافی یک چهارم دولت بشار اسد عنوان شده است. در چنین شرایطی که رسانه های غربی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را متهم به حمایت تسلیحاتی از رژیم اسد می نمایند، چگونه نیروهای سپاه می توانند به دنبال دستیابی به اندک تسلیحات رژیم سابق قذافی باشند؟ این در حالیست که کلیه فعالیت های نظامی و هسته ای قذافی از اوایل هزاره سوم به طور کامل تحت نظارت نیروهای آمریکایی و غربی قرار داشته است.
 
دیلی تلگراف در ادامه گزارش مضحکش مدعی گردیده که مسئولانی در سازمان های اطلاعاتی غرب معتقدند که این موشک ها به همراه سلاح هایی دیگر از انبارهای قذافی به سمت سودان قاچاق شده اند.
 
این مسئولان می گویند که به احتمال زیاد این اسلحه در پایگاه سری سپاه پاسداران که در شهر الفاشر در استان دارفور سودان برپا شده، جاسازی شده اند. برخی گزارش ها نیز از انتقال این سلاح ها به ایران حکایت می کنند.
 
عنوان این مسئله که تسلیحات ذکر شده به سودان منتقل گردیده به دو دلیل می باشد:
 
1-ایجاد جو سپاه هراسی در منطقه: طی دو سال اخیر پس از حوادث انتخابات در کشورمان، رسانه های غربی در تلاشی هماهنگ بدنبال طرح اتهامات واهی بر علیه سپاه پاسداران در ایران و در سطح منطقه برآمده اند. آنها به خوبی دریافته اند که تنها راه برخورد با ایران تضعیف موقعیت سپاه در کشور به عنوان عمود انقلاب و ایجاد رعب از وجود چنین نیرویی در سطح منطقه است.
 
ادعای دخالت سپاه در حوادث سوریه، حملات پی در پی به این نهاد انقلابی در مبارزه با تروریست های پژاک علی رغم سکوت در برابر حملات هوایی ارتش ترکیه در شمال عراق، ادعای دخالت سپاه در افغانستان و ارتباط با برخی گروه های عراقی و .... همگی از این رویکرد سرچشمه می گیرند.
 
طرح مسئله اخیر تحت عنوان انتقال تسلیحات به سودان به جهت ایجاد چنین فضایی بر علیه سپاه در سطح منطقه مطرح گردیده است. ضمن این که در پس پرده چنین موضوعی طراحان آن به دنبال انتقال این مطلب هستند که اعلام نمایند دامنه نفوذ سپاه پاسداران به شمال آفریقا نیز کشیده شده است.
 
2-افزایش فشار بر دولت اسلامگرای عمرالبشیر: با روی کار آمدن دولت اسلامگرای عمر البشیر در سودان، و حمایت این کشور از آرمان فلسطین، دولت های غربی و رژِیم صهیونیستی از اعمال هرگونه فشار بر علیه البشیر دریغ نورزیدند.
 
ارتباط صهیونیست ها با جدایی طلبان جنوب سودان و ارسال تسلیحات و کمک های مالی برای آنها در کنار فشارهای دیپلماتیک غربی ها سرانجام منجر به جدایی این منطقه استراتژیک از سودان گشت. آنها در ادامه برای تضعیف هر چه بیشتر دولت البشیر با طرح چنین موضوعاتی نظیر ارتباط وی با سپاه آن هم در منطقه حساس و مورد مناقشه دارفور که بسیار نفت خیز می باشد هستند.
 
از این روست که دیلی تلگراف در ادامه گزارش خود می افزاید که ایران و سودان اخیرا معاهده همکاری نظامی امضا کرده اند و صدها نیروی سپاه پاسداران هم اینک در سودان مستقر هستند تا به ارتش این کشور آموزش داده و از دولت سودان در برابر حملات گروه های شورشی حمایت کنند. سپاه پاسداران همچنین تعدادی پایگاه برای آموزش گروه های مسلح اسلامگرا در سودان در اختیار دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار