تصرف یک شبکه تلویزیونی در آتن
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۹۲۲
توسط دانشجویان معترض صورت گرفت

تصرف یک شبکه تلویزیونی در آتن

یک گروه از دانشجویان معترض به سیاست‌های اقتصادی دولت در یونان، یک شبکه تلویزیونی را به مدت چندین ساعت به تصرف خود در آوردند.
به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری یورونیوز، یک گروه از دانشجویان معترض به سیاست‌های اقتصادی دولت در یونان، به هنگام پخش اخبار از شبکه دولتی یونان وارد استودیوی خبر شده و موجب مختل شدن پخش برنامه های این شبکه تلویزیونی شدند.
 
همزمان روز یکشنبه، تظاهرات گسترده ای در شهر آتن، پایتخت یونان برگزار شد که تا پاسی از شب نیز ادامه داشت.
 
پلیس برای متفرق کردن تظاهرکنندگان که مقابل پارلمان این کشور تجمع کرده بودند، از گاز اشک آور استفاده کرد.
 
بیش از 2000 نفر در این تظاهرات و در اعتراض به آغاز دومین سال از برنامه های ریاضتی دولت یونان شرکت داشتند و قرار است دوشنبه، پنجم شهریور ماه نيز تظاهرات دیگری در آتن برگزار شود.
 
دولت یونان به منظور کاهش کسری بودجه و بنا به خواست اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول و در مقابل دریافت وام از این دو نهاد، موظف به کاهش هزینه های دولتی به منظور کاستن از بدهی های خارجی و همچنین رفع کسری بودجه خود است.
 
قرار است در ماه اکتبر، یک وام 8 میلیارد یورویی مجددا به یونان از سوی اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول داده شود و دولت یونان در مقابل این وام و برای کاهش هزینه های خود اقدام به کاهش حقوق بازنشستگی و افزایش مالیات بر اموال غیرمنقول کرده است.
 
بر اساس این برنامه ریاضت اقتصادی، بسیاری از مشاغل دولتی حذف شده و بودجه بخش های دولتی نیز کاهش یافته است و در مقابل، دولت یونان برای تامین بودجه خود اقدام به افزایش مالیات ها کرده که همین امر طی ماه های گذشته تظاهرات متعدد و اعتراض های گسترده ای را به دنبال داشته است.
 
لازم به ذكر است، یونان در حال حاضر بیش از 500 میلیارد یورو بدهی خارجی دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار