حاتمي‌كيا: اگر مستندسازان رفتار به‌عمدي عليه امنيت ملي داشته‌اند بايد تنبيه شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۳۲۱
آيين سومين دوره جايزه بزرگ شهيد آويني/

حاتمي‌كيا: اگر مستندسازان رفتار به‌عمدي عليه امنيت ملي داشته‌اند بايد تنبيه شوند

يك مستند ساز كشورمان با اشاره به بازداشت مستندسازان گفت: اگر مستندسازان بازداشت‌شده رفتار به‌عمدی علیه امنیت ملی داشته‌اند، باید تنبیه شوند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، ابراهيم حاتمي كيا شب گذشته در آيين نكوداشت جايزه شهيد آويني در حوزه هنري پس از دريافت هديه خود اظهار داشت:  از منطقه عملیاتی برگشته بودم و خیلی خسته به سمت تهران آمدم. مستقیم به تلویزیون و اتاق آقا مرتضی آوینی رفتم مرتضی پشت دستگاه بود و من هم که تازه رسیده بودم منتظر بودم تا به من خسته ‌نباشید بگوید و فیلم‌هایی که از جنگ آورده بودم را ببیند ولی یک دفعه وقتی من را دید، برگشت و نگاهم کرد و گفت كه الان آمدی، گفتم بله الان آمدم، گفت زود نیامدی؟

وي افزود: خلاصه اینطور شد که من را همان شب راهی جبهه کرد و هزار کیلومتر را دوباره به سمت جبهه‌ها برگشتم، این کار آقا مرتضی در حالی انجام شد که فیلم‌هایی که از جنگ آورده بودم را ندید و تشخیص داد که من باید برگردم، به نظرم جای همچین آدمي در این فضای طوفانی شده و مه‌آلود خیلی خالی است.

حاتمي كيا ادامه داد: آقا مرتضی آمد و در حوزه فرهنگ و هنر کار کرد و یک مجله به اسم سوره راه انداخت، همین آقا مرتضی در روزهای آخر در دفتر سوره از بی‌حیایی‌ها و نامهربانی برخی‌ها خیلی خسته بود؛ همان‌هایی که الان هم قلم به مزد هستند و در واقع متعلق به این حوزه نیستند، آقا مرتضی دوباره برگشت به جنگ و یک فرجام باشکوه را برای خودش رقم زد، حوزه فرهنگ، حوزه‌ سختی است و نیاز به حامی دارد، حامیانی مثل آقا مرتضی.
 
اين كارگردان سينما و تلويزيون در ادامه با اشاره به مستندسازان اخیر بازداشت شده گفت: به نظرم باید نگاه مهربانانه‌ای به مستندسازان داشت، من برخی از این مستندسازان را می‌شناسم و مطمئنم جواد شمقدری هم همین‌ نظر را دارند، اگر مستندسازان بازداشت شده رفتار به عمدی علیه امینت ملی کشور داشته‌اند، باید تنبیه شوند ولی به نظرم باید با یک رأفتی با این دوستان برخورد کنیم.
 
لازم به ذكر است، در پایان مراسم، حاج‌ صادق آهنگران قطعه‌ اي از آهنگ هاي زمان دفاع مقدس را برای حاضرين خواند و در ادامه با حضور ابراهیم حاتمی‌کیا، جواد شمقدری و فرهاد تجری از صادق آهنگران تجلیل شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار