آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۷۲۲
برنامه‌اي كه در بزرگداشت ناشنوايان برگزار شد؛

زبان‌هاي صامت به گوش‌هاي سنگين مي‌كوبند...

... ميان برنامه، صداهايي در گام‌هاي تند مي‌نوازند كه بيشتر گوش‌هايي كه ادعاي شنوايي دارند اذيت مي‌شوند و ناشنوايان تنها حركات نور را دنبال مي‌كنند تا در اين مجلس نيز به دنبال رد پاي نور باشند.
گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»؛ عصر روز پنجشه، هفتم مهرماه حدود هزار ناشنوا و كم‌شنوا در هفته جهاني ناشنوايان (8-2 مهرماه) در تالار وحدت گرد هم جمع شده بودند تا شايد يك روزي زبان‌هاي صامتشان در گوش‌هاي سنگين مديران طنين‌انداز شود؛ عده‌اي كه گوش سنگين‌شان از هيچ زبان نيش‌داري كينه ندارد و الفبايشان دل هيچ بنده‌اي را آرزده نمي‌كند و حق داشت آن مجري تلويزيون كه خيلي در بين اينها راحت باشد و با صميمتي ويژه و شوقي كه خودش هم نمي‌دانست علتش چيست مجري‌گري كند.
 
اولين سخنران مراسم مهندس محمدرضا باهنر، نائب رئيس مجلس بود كه بحران بيكاري را به پيش كشيد و جاي كار بسياري را براي وزارتين كار و تعاون و علوم آرزو كرد و قول داد كه در تصويب قوانين اين دو وزارتخانه ويژه كار خواهند كرد اما نگفت كه مجلس براي بحران بيكاري چه كار كرده است.
 
نماينده‌اي كه كلي در تصويب قوانين مجلس موثر است بيكاري را بحران بدي دانست و به اذيت شدن معلولان و ناشنوايان بيشتر از ديگر اقشار تاكيد كرد.
 
در ادامه برنامه بود كه هر جايي كه برنامه اي براي ناشنوايان چيده شود حتما حرفي از باغچه‌بان خواهد آمد و فيلم «معلم كاشف» برگزيده جشنواره خواهد بود؛ او از قفقاز آمد و در سال 1313 اولين مدرسه ناشنوايان را در تبريز راه‌اندازي و در سال در سال 1323 دوره يكساله تربيت معلم ويژه ناشنوايان را پايه‌ريزي كرد.
 
او شعر مي‌سرود، قصعه مي‌گفت و نمايشنامه مي‌نوشت و به هر كاري دست مي‌يازيد تا الفباي باغچه‌بان در ميان 300 ميليون نفر شهرست بين‌المللي پيدا كند؛ من به اندازه حتي 3500 تومان پول كتاب از خواندن كتاب سرگذشت جبار باغچه بان بي خيال مي شوم و در هيچ كدام از خوشحالي اين جامعه ناشنوايان سهيم نمي شوم 
 
دكتر همايون هاشمي، رئيسي كه امضاي انتصابش هنوز خشك نشده به تبع روساي قبلي اولين مطلع كلامش عنوان «دولت خدمتگزار» است و در ادامه صحبت‌هاي اين رئيس جديد سازمان بهزيستي معلولان و ناشنوايان هستند كه جزء شريف‌ترين شهروندان محسوب مي‌شوند.
 
وي اولويت كاري خود را پيشگيري عنوان مي‌كند و رسالتش را در سازمان بهزيستي، اهتمام جدي به طرح غربالگري شنوايي اظهار مي‌دارد؛ ناشنواياني كه اگر به موقع شناسايي و درمان مي‌شدند شايد تعدادشان به تعداد صندلي‌هاي رديف اول تالار هم محدود مي‌شد.
 
ميان برنامه، صداهايي در گام‌هاي تند مي‌نوازند كه بيشتر گوش‌هايي كه ادعاي شنوايي دارند اذيت مي‌شوند و ناشنوايان تنها حركات نور را دنبال مي‌كنند تا در اين مجلس نيز به دنبال رد پاي نور باشند؛ دكتر فياض‌بخش، موسس سازمان بهزيستي هم نيك گفته كه ناشوايي دردي است اما بزرگ تر از آن درد، درد كساني است كه مي‌شنوند ولي عمل نمي‌كنند.
 
در ادامه برنامه تقدير از ناشنوايان برتر كشور، 12 نفر ناشنوا را از مهندس برق گرفته تا، تصويربردار، قهرمان ورزشي، معلم نمونه، كارمند نمونه و طراح وب را در كنار هم قرار داد و دو سهميه زيارت عتبات هم جايزه‌شان بود.
 
اعتماد، رئيس هيئت مديره انجمن ناشنوايان ايران بيانيه جامعه ناشنوايان را قرائت مي‌كند تا هفته جهاني ناشنوايان در سالي ديگر، ناشنوايان را اميدوار نگه دارد و برخي كارهاي انجام شده و برنامه‌هاي آينده را بيان كند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار