عمر موسی خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۸۳۲

عمر موسی خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام شد

عمر موسی یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری مصر، خواهان برگزاری زود هنگام این انتخابات شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری آسوشیتدپرس، شش تن از نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری مصر، چهارشنبه در بیانیه‌ای خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در اين کشور شدند.
 
این شش نفر که عمرو موسی، دبیر کل پیشین اتحادیه عرب نیز یکی از آنهاست، خواستار برگزاری انتخابات و آغاز به کار رئیس جمهوری منتخب در ماه آوریل سال آینده میلادی (شش ماه بعد) شده‌اند.
 
شورای عالی نیروهای مسلح مصر که پس از سرنگونی حسنی مبارک، اداره حکومت این کشور را در دست گرفته، تاریخ دقیقی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اعلام نکرده و آن را موکول به زمانی پس از انتخابات پارلمانی دو ماه دیگر کرده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار