رد پاي صهيونيست‌ها در انفجار تروريستي بمبئي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۰۴۱
يك كارشناس مسايل استراتژيك تشريح كرد؛

رد پاي صهيونيست‌ها در انفجار تروريستي بمبئي

يك كارشناس مسايل استراتژيك گفت: درحالي كه موضوع محاصره غزه در كانون توجه افكار عمومي قرار گرفته است، انفجار تروريستي بمبئي مي تواند نگاهها را از غزه منحرف كند و اين احتمال دست داشتن اسرائيل در اين ماجرا را قوت مي بخشد.

دكتر عليرضا معيري كارشناسان مسايل استراتژيك در گفتگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» گفت: صهيونيست ها با کمک بنگاههاي خبرپراکني خود در اقصي نقاط جهان، تلاش مي كنند با مظلوم نمايي از فرصت پيش آمده در بمبئي استفاده كرده تا افكار عمومي جهان را از غزه و شرايط بحراني مردم مظلوم اين منطقه منحرف كنند.

 

اين استاد دانشگاه با اعلام اينكه رد پاي صهيونيستها را در هر جنايتي كه روي كره زمين اتفاق مي افتد مي توان مشاهده كرد، گفت: با توجه به شواهد مي توان اين تحليل را ارايه كرد كه رژيم صهيونيستي با توجه به افزايش فشار افكار عمومي جهان بدليل جنايات اين رژيم در نوار غره، انفجار تروريستي بمبئي را طراحي و اجرا كرده است تا با اين روش افكار عمومي را از غزه به بمبئي منحرف كند.

 

وي با تحليل رفتار رسانه هاي صهيونيستي پس از ماجراي انفجار بمبئي افزود: درست پس از انفجار بمبئي همه رسانه هاي صهيونيستي اعلام كردند كه هدف اين انفجار ، سوء قصد به مركز يهوديان اين شهر بوده است.

 

معيري تصريح كرد: صهيونيستها با اين مظلوم نمايي قصد دارند تا به هر نحو ممكن مانع از افزايش احساسات ضد صهيونيستي كه از بعد از محاصره غزه به اوج خود رسيده است، شوند.

 

اين كارشناس مسايل بين المللي با اشاره به رشد احساسات ضدصهيونيستي در افكار عمومي جهان، خواستار ادامه حمايت مادي، معنوي و رسانه اي كشورهاي اسلامي بويژه گروههاي دانشجويي دانشگاههاي جهان اسلام از مردم مظلوم غزه شد. 

 

معيري با اشاره به برپايي نشست هم انديشي دانشجويان جهان اسلام كه از روز چهارشنبه به مدت سه روز در تهران در حال برگزاري است، گفت: چه خوب است هم اكنون كه جمعي از دانشجويان برگزيده دانشگاههاي جهان اسلام در تهران گرد هم آمده اند، از اين پتانسيل در جهت تشكيل كارگروه هاي سياسي، بين المللي، علمي و پژوهشي و از همه مهمتر در بعد رسانه و تبليغات به يك جمع بندي مناسب برسند.

 

وي در پايان با اشاره به پتانسيل عظيم گروههاي دانشجويي كشورهاي اسلامي و نقش اين گروه ها در هدايت افكار عمومي جهان اسلام گفت: دانشجويان جهان اسلام مي توانند با تشكيل يك اتحاديه بين المللي در حوزه كشورهاي اسلامي مطالبات افكار عمومي جهان اسلام بويژه در موضوعات كلان از جمله فلسطين، غزه، لبنان، عراق و ... را از سران و دولتمردان اين كشورها پيگيري و مطالبه كنند. /انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار