توطئه غرب عليه شرق
گروه بين الملل: غرب به سركردگي آمريكا براي حفظ و افزايش قدرت خود نخواست كه روند قدرت در شرق به شكل كنوني ادامه پيدا كند، از اين رو در اين بخش شروع به رخنه و تفرقه افكني كرد كه در جاي جاي آن مي توان نمونه هاي فراواني يافت.
يكي از بارزترين بخش هايي كه امكان تفرقه افكني و جداكردن قدرت هاي بالقوه و بالفعل به راحتي امكان پذير است، دست گذاشتن بر روي هند است.
اگر آمريكا بتواند به هر طريقي هند را به خود نزديك كند مي تواند آن را با چين، روسيه، ايران و پاكستان و ... در اندازد.
وقتي هند به آمريكا نزديك شود مطمئناً از پيمان شانگهاي صرف نظر خواهد كرد، در اين صورت شانگهايي كه در حال حاضر عضويت ناظر هند را پذيرفته است يك قدرت برتر منطقه را در آينده از دست مي دهد و اين چيزي نيست كه روسيه و چين به راحتي از آن بگذرند.
از سويي ديگر در صورت اتحاد استراتژيك هند و آمريكا، رابطه هند با پاكستان بدتر مي شود اين مسئله پس از ترور بي نظير بوتو و تحولات پس از آن در پاكستان بيشتر خود را نشان داده است.
در اين صورت ايران نيز بايد برنامه كمتري براي موضوع «خط صلح» پايه ريزي كند، بي شك هويداست كه مسئله خط صلح فقط به انتقال يك لوله انرژي باز نمي گردد بلكه مي تواند به تنهايي بر بسياري از تحولات و مناسبات منطقه اي تاثير بگذارد.
حمايت و كمك آمريكا در مسائل هسته اي هند به راحتي گوياي اين مسئله است؛ زيرا از سويي كشورهاي چين و روسيه را حساس مي كند زيرا خواهان تغيير توازن هسته اي (با به دست آوردن سلاح جديد هسته اي) در منطقه نيستند و از سويي ديگر با پاكستان كه رقيب ديرينه هسته اي هند است به مخالفت بر مي خيزد.
حملات چند روز اخير در بمبئي مي تواند نقشه اي باشد براي ايجاد تفرقه و تغيير صورتبندي قدرت در شرق.
در چنين شرايطي كه حملات مسلحانه روز چهارشنبه به پايتخت تجاري هند دست کم 195 کشته و 295 مجروح به جاي مانده است، غربي ها با 11 سپتامبر خواندن اين حمله به همدردي مصنوعي و متزورانه با هند مي پردازند و از سويي ديگر كانال حمله را به سمت شرق و اسلام گريان بخصوص پاكستان سوق مي دهند تا مانع اتحاد و اتفاق در شرق باشد.
البته اين مسئله باعث مي شود كه شرق علاوه بر اينكه خود را عاري از اين تهمت غربي دانسته و حتي آن را توطئه اي غربي در دام شرق بداند، تجديد نظري در صورتبندي قدرت در اين منطقه داشته باشد.
در اين ميان ايران بعنوان پرچمدار پرده برانداز تزويرهاي غرب، قدرت مناسبي است تا كشورهاي ديگر با گرايش به اين قدرت منطقه اي مخالفت خود را با توطئه هاي غرب نشان دهند.
سفر آصف علي زرداري، رئيس جمهور پاكستان را مي توان در اين راستا و روند تغيير چهره قدرت در شرق تحليل كرد.
به هر حال بايد منتظر آينده، تحولات پيش رو و تغيير در صورتبندي در اين منطقه بود.
بي شك تغيير چهره قدرت در اين منطقه بر توازن قدرت در كل جهان تاثير مي گذارد؛ زيرا اين منطقه كشورهاي قدرتمندي را در خود جاي داده است و ترس غرب نيز به همين خاطر است./انتهاي پيام/