غزه آماده استقبال از اسرا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۸۴۶

غزه آماده استقبال از اسرا

به گزارش منابع خبري با نزديك شدن به زمان آزادي اسراي فلسطيني، مردم و مقامات حماس در غزه و گذرگاه رفح آماده استقبال از اسرا مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، انتقال اسراي فلسطيني از زندان هاي اسرائيل به گذرگاه هاي مرزي مصر از ساعات اوليه امروز شروع شده است.
 
امروز 477 تن از اسراي فلسطيني كه 27 نفر از آنان زن هستند در مقابل تحويل شاليط اسرائيلي به مقامات امنيتي مصر آزاد مي شوند و بقيه اسرا نيز بعد از انتقال شاليط از مصر به اسرائيل آزاد خواهند شد.
 
در همين حال تعدادي از مقامات حماس در گذرگاه رفح آماده استقبال از اسرا هستند و ساكنان غزه نيز از چندين روز پيش خود را براي استقبال از اسرا آماده كرده اند.
 
منابع خبري مي گويند كه به دليل اعتراض عده اي از راست گرايان افراطي صهيونيست به مبادله اسراي اسرائيل، اقدامات امنيتي شديدي به عمل آمده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار