ما سربازان رهبر انقلاب اسلامي هستيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۰۲
رئيس بعثه حزب‌الله لبنان:

ما سربازان رهبر انقلاب اسلامي هستيم

رئيس بعثه حزب‌الله گفت: ما افتخار مي‌کنيم که در دفاع از اسلام، خط ولايت و اهل‌بيت (ع) جزو سربازان رهبر انقلاب اسلامي باشيم.  

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه،‌ شيخ محمد يزبيک در ديدار با نماينده ولي‌فقيه و سرپرست حجاج ايراني، حضور در بعثه مقام معظم رهبري را يکي از  ثمرات نعمت ولايت دانست و گفت: ما در کنار بيت‌الله‌ الحرام براي طول عمر امام خامنه‌اي و موفقيت‌هاي جمهوري اسلامي ايران که مايه حفظ و صيانت اسلام و مقاومت اسلامي و زمينه‌ساز دولت جهاني امام مهدي (عج) است، دعا مي‌کنيم.

وي به شکست رژيم صهيونيستي اشاره کرد و گفت: امام خامنه‌اي در خطبه‌هاي عيد سعيد فطر بشارت دادند که آزادي قدس شريف چندان دور نخواهد بود.

رئيس بعثه حزب‌الله افزود: از امام خميني (ره) آموخته‌ايم که صبر و استقامت را پيشه خود کنيم و يقين داريم فداکاري و مقاومت ما در نهايت  پيروزي را بدنبال دارد.

شيخ يزبيک با اشاره به توطئه‌هاي رژيم صهيونيستي گفت: ما هرگز اجازه نداديم که مقاومت اسلامي لبنان درگير مسائل داخلي شود زيرا ما داراي راهبردي هستيم که امام راحل (ره) براي مقاومت ترسيم کرده‌اند و به فضل الهي آرزوي امام (ره) براي آزادي قدس را با الهام از رهنمودهاي امام خامنه‌اي تحقق خواهيم بخشيد.

وي با اشاره به سفر رئيس جمهوري لبنان به ايران گفت: اظهارات ميشل عون به عنوان يک رهبر مسيحي در تاييد پيشرفت‌هاي جمهوري اسلامي ايران براي همه جهان جالب توجه بود و وي تحت تاثير ديدار خود از ايران به ويژه ملاقات با رهبر معظم انقلاب قرار گرفته و از اشراف و احاطه ايشان به مسائل لبنان متعجب بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار