کد خبر:۱۵۴۴۰۵
مدير دفتر مطالعات فرهنگي وزارت علوم:
فضاي مجازي و کاربران محيط دانشگاهي رصد ميشود
مدير دفتر مطالعات فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از رصد و پژوهش وضعيت فضاي مجازي و کاربران محيط دانشگاهي خبر داد و افزود: دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي با همکاري مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي اين طرح را در دانشگاههاي کشور اجرا خواهد کرد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، علي آدمي با اشاره به سياستها و ماموريتهاي کميته همبستگي و هويت ملي، گفت: اين دفتر در راستاي انجام فعاليتهاي پژوهشي بنيادين و رصد فعاليتهاي قومي و منطقهاي و همچنين در جهت بهرهبرداري همهجانبه از ظرفيت مراکز پژوهشي، با همکاري مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي اقدام به رصد و پژوهش وضعيت فضاي مجازي و کاربران محيط دانشگاهي ميکند.
وي با اشاره به تجربه مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي در اجراي پژوهشهاي بنيادين در فضاي مجازي و سايبر، افزود: در اين طرح که تمام دانشگاههاي کشور در آن مشارکت خواهند داشت، فعاليت هاي دانشجويان با رويکرد هويت ملي در فضاي مجازي تحليل و بررسي ميشود.
وي با بيان اينکه در فاز اول اجراي اين طرح، دانشگاههاي عضو کميته هويت و همبستگي ملي، آمار و محتواي مورد نياز جهت انجام رصد و تحليل وضعيت فضاي مجازي و کاربران محيط دانشگاهي را به دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه ريزي اجتماعي ارايه ميکنند، گفت: اميدواريم با اجراي اين طرح در تمام دانشگاههاي کشور علاوه بر دستيابي به آمار معتبر درباره وضعيت فضاي مجازي و کاربران آن در دانشگاهها بتوان به برنامهريزي جامعي در اين زمينه دست يافت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.