جلوگيري از ورود كشتي ليبيايي به غزه، دزدي دريايي است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از هاآرتص، جادالله طلحي، نماينده ليبي در سازمان ملل با انتقاد از جلوگيري نيروهاي دريايي رژيم صهيونيستي از كمك رساني کشتي اين کشور به مردم غزه، اين اقدام را نوعي دزدي دريايي ناميد.
بر اساس اين گزارش، نماينده ليبي در سازمان ملل به طور رسمي از 15 عضو شوراي امنيت سازمان ملل خواست، نسبت به ممانعت از ورود کشتي مزبور که حامل کمک هاي مردمي به غزه است، اقدامات لازم را انجام دهند.
اين در حالي است كه روزنامه صهيونيستي هاآرتص در اين خصوص نوشت: سازمان ملل و ديگر نهادهاي بين المللي بايد از وجود کمک هاي ادعايي در محموله اين کشتي اطمينان حاصل کنند.
مقامات صهيونيستي در اين خصوص مدعي شده اند كه كشور ليبي دشمن آنهاست بنابراين ممكن است به جاي غذا و تجهيزات پزشكي و بهداشتي، سلاح به نيروهاي مقاومت مردمي غزه برساند.
گابريلا شالو، نماينده رژِيم اشغالگر قدس در سازمان ملل با دفاع از اين اقدام گفت: به هيچ کشوري بجز اعضاي صليب سرخ جهاني و ديگر اعضاي سازمان ملل اجازه نمي دهند با اعزام کشتي هاي کمکي از اقدامات تروريستي ساکنان غزه حمايت کنند./انتهاي پيام/