تا دو سال آينده
بيمارستان ميرزاكوچك خان، بيمارستان جامع زنان مي شود
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران از بهره برداري از بيمارستان جامع زنان در بيمارستان ميرزاكوچك خان و در كنار بيمارستان حضرت فاطمه (س) تا دو سال آينده خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر لاريجاني با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشكي تهران با برخورداري از بيش از 70 هزار تخت فعال در كشور، بزرگترين مجموعه تختهاي بيمارستاني در كشور است، گفت: بايد نگاه جديدي به اين مقوله داشته باشيم تا پوشش مراكز بهداشتي درماني را كامل كنيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران همچنين گفت: بيمارستان جامع زنان در بيمارستان ميرزا كوچك خان و در كنار بيمارستان حضرت فاطمه(س) تا 2 سال آينده آماده ارائه خدمات به مردم شود.
لاريجاني همچنين از احداث و بهرهبرداي بيمارستان هزار تختخوابي مهدي كلينيك در زير مجموعه بيمارستان امام خميني تا 3 سال آينده خبر داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰