اعزام 20 هزار نيروي جديد آمريکايي در افغانستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۹۳
عليرغم شعار تغيير اوباما ؛ تداوم سياست هاي بوش در افغانستان

اعزام 20 هزار نيروي جديد آمريکايي در افغانستان

ژنرال مايکل توکر، مقام ارشد نظامي آمريکا گفت: عمليات مقدماتي براي استقرار 20 هزار نيروي جديد آمريکايي در افغانستان آغاز شده است.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، ژنرال مايکل توکر، فرمانده عملياتي ارتش آمريکا در افغانستان در کنفرانسي با خبرنگاران در پنتاگون گفت: انتظار مي رود در ماه ژانويه (دي) سال جديد ميلادي اعزام اين 20 هزار نفر به افغانستان آغاز شود.

اگر چه بارک اوباما، رئيس جمهور منتخب آمريکا در دوره مبارزات انتخاباتي اعلام كرده بود كه تغيير را براي مردم آمريكا و جهان به همراه خواهد آورد، اما پس از گذشت مدتي كوتاه از پيروزي در انتخابات گفت كه براي رهبري آمريكا نيازمند ارتش قوي تري هستيم.

برخلاف ژنرال مايکل توکر که گفته است نيروهاي تازه نفس تا سه هفته ديگر به افغانستان اعزام مي شوند، سخنگوي وزارت دفاع افغانستان در گفت و گو با بي.بي.سي در پاسخ به اين سوال که اين نيروها در کجا مستقر مي شوند؟ گفت: آنها هنوز چيز دقيقي در اين مورد نمي دانند.

بنا بر اين گزارش، فرماندهان نظامي افغان معتقدند که بهتر است برقراري امنيت در شهرستان ها و روستاهاي افغانستان به عهده نيروهاي افغاني سپرده شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار