تحريم ها عليه ايران را افزايش مي دهيم
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل شبكه ان بي سي، باراك اوباما، رئيس جمهور منتخب آمريكا گفت: در صورتي كه ايران غني سازي را متوقف نكند با تحريم هاي بيشتري روبرو خواهد شد.
وي افزود: براي توقف غني سازي به ايران پيشنهادها و مشوق هاي اقتصادي ارائه خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: يكي از اين تشويق ها اين خواهد بود كه اجازه دهد اقتصاد ايران به اقتصاد جهان متصل شود.
اوباما اظهار داشت: اگر ايران غني سازي را كنار نگذارد راه سختي را انتخاب مي كند.
وي كه تفكرات رهبران حماس و حزب الله را بر خلاف باورهاي آمريكايي دانسته، مدعي شده است كه جمهوري اسلامي ايران از سويي در صدد دستيابي به سلاح هسته اي است و از سويي ديگر از اين گروه هاي تندرو حمايت مي كند.
رئيس جمهور منتخب آمريكا، همچون مقامات پيشين اين كشور، دو گروه مردمي حماس و حزب الله را «سازمان هايي تروريستي» دانست كه بايد از بين بروند.
حماس و حزب الله از جمله نيروهاي مردمي هستند كه بر خلاف سياست هاي آمريكا در منطقه خاورميانه به شكل مستقل عمل كرده و سياست هاي استكبارانه آمريكا و رژيم صهيونيستي را با چالش هاي اساسي روبرو كرده اند./انتهاي پيام/