کد خبر:۱۵۸۳۶۱
درپي انتشار گزارش كميته تحقيق در مورد وقايع بحرين صورت گرفت؛
درخواست كنارهگيري دولت بحرين از سوي محافل ديني و سياسي اين كشور
در حالي كه اعتراضات به حكومت بحرين همچنان ادامه دارد، درپي انتشار گزارش تحقيق در مورد وقايع اين كشور محافل ديني و مذهبي خواستار كنارهگيري دولت از قدرت شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، پس از انتشار گزارش كميته تحقيق در مورد اعتراضات بحرين، بسياري از مراجع ديني و محافل سياسي خواستار استعفاي دولت بحرين شدند.
از سوي ديگر مردم بحرين با ادامه تظاهرات گسترده و اعتراض آميز خود، اقدامات خودسرانه و خشونت آميز رژيم آل خليفه را محكوم كردند.
گروه هاي سياسي مختلف در بحرين با شركت در تظاهرات روز گذشته خواستار استعفاي دولت و تشكيل دولت مردمي شدند.
شيخ عيسي قاسم در خطبه هاي نماز جمعه در منطقه الدراز گزارش كميته تحقيق را كه حاكي از موارد متعدد نقض حقوق بشر در اين كشور است، دليل كافي براي محكوميت حكومت و استعفاي آن است.
وي همچنين با بيان اينكه اين گزارش ارتباط معترضان بحريني را با نيروهاي خارجي رد كرده است، گفت: مفاد اين گزارش به منزله اعتراف حكومت به جرائم خود است.
خطيب نماز جمعه منامه با اشاره به اينكه كميته تحقيق از سوي حكومت منصوب شده بود، گفت: درخواست تجديد اين تحقيقات از سوي دولت معنايي ندارد.
شيخ عيسي قاسم بااشاره به اينكه دولت ادعا مي كند كه هر گروه و حزبي حق اعتراض دارد، گفت: دولتي كه به مردم احترام بگذارد، بعد از گزارش اين همه مورد نقض و تجاوز به حقوق بشر در قدرت باقي نمي ماند.
وي از مقامات قضايي خواست با توجه به اينكه زندانيان تحت شكنجه و آزار نيروهاي امنيتي بوده اند، از آنان رفع اتهام كرده و احكام صادر شده در مورد آنان را ابطال كند؛ زيرا اين امر براي حل بحران بحرين ضروري است.
خطيب نماز جمعه منامه همچنين خواستار تشكيل يك كميته بي طرف بين المللي براي تحقيق در باره خشونت ها در بحرين شده و فعاليت كميته منصوب دولت را در اين باره ناكافي دانست.
شيخ قاسم درخصوص اينكه حكومت آل خليفه در جستجوي راهي براي انتقال قدرت در يمن و براندازي سوريه است، اظهار تعجب كرد و گفت: اين اقدامات آل خليفه در صورتي است كه آنان با اعتراضات مردم در كشور خودشان با خشونت برخورد مي كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰