کد خبر:۱۵۸۳۷۴
مخالفت انقلابيون مصر با نخست وزير جديد كشورشان
انقلابيون مصر با برگزاري تظاهرات گسترده و ميليوني بعد از نماز جمعه ديروز در قاهره و ديگر شهرهاي مصر، با تأكيد بر خواستههاي خود با تعيين كمال الجنزوري از سوي شوراي نظامي به نخست وزيري مخالفت كردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، مردم مصر ديروز، جمعه با برگزاري تظاهرات ميليوني در قاهره با اعلام مجدد خواسته شان مبني بر كنار رفتن شوراي نظامي قدرت، تعيين كمال الجنزوري به نخست وزيري مصر را رد كردند.
تظاهركنندگان كه روز گذشته را «جمعه شهدا و آخرين فرصت» نامگذاري كرده بودند، با ادامه اعتراضات، به سوي ميدان التحرير حركت كرده و خواستار انتقال قدرت از سوي شوراي نظامي شدند.
از سوي ديگر گزارش ها حاكي از دستگيري 40 تن در تظاهرات اعتراضي شهر اسكندريه است.
اين شهر كه دومين شهر بزرگ مصر است، ديروز شاهد تظاهرات گسترده اعتراضي عليه شوراي نظامي و تشكيل حكومت مردمي بود.
روز گذشته ائمه جمعه مصر نيز در خطبه هاي نماز جمعه با اعتراض به شوراي نظامي و تأكيد بر تشكيل دولت مردمي، با اعتراضات مردم همراه بودند.
در تظاهراتي كه در شهر اسماعيليه واقع در شمال شرقي مصر نيز برگزار گرديد، با دخالت نيروهاي امنيتي و دستگيري عده اي از معترضان، تظاهرات به خشونت كشيده شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰