بيداري اسلامي به دروازه‌های عربستان رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۷۸۷

بيداري اسلامي به دروازه‌های عربستان رسید

درگيري‌هاي اخير و به شهادت رساندن معترضان باعث شده که اعتراضات در عربستان، بويژه در منطقه الشرقيه شعله‌ور شده و وارد مرحله جديدی شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری بی. بی. سی، اعتراضات در عربستان، بخصوص در منطقه الشرقيه به علت سردرگمي سياست هاي دولت وارد مرحله جديدي شده است.

در همين حال هزاران نفر از مردم عربستان روز گذشته با شرکت در مراسم تشييع پيکرهاي دو شهيد به نام هاي «امنيب آل عدنان» و «علي قريريص» در منطقه شيعه نشين القطيف و العواميه، عليه آل سعود شعار داده و خواهان اصلاحات سياسي در کشور شدند.
 
مردم با حضور گسترده در خيابان ها به اقدامات دولت بشدت واکنش نشان داده و در تظاهرات ضد آل سعود شعار «هيهات من الذله» سردادند.
 
لازم به ذکر است، دو فعال سياسي از شهر جده به 20 تا 30 سال زندان محکوم شدند.
 
کارشناسان با ابراز نگرانی از افزایش ناآرامی در عربستان تاکید کردند که مقامات سعودی باید گفت و گوی سیاسی با مردم این کشور را آغاز کنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار