حزب‎الله تحريم‌ها عليه ايران را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۷۴۹

حزب‎الله تحريم‌ها عليه ايران را محکوم کرد

جنبش مقاومت لبنان ،حزب الله، تحريم‌هاي اخير قدرت‌هاي غربي عليه ايران را تحريک آميز و ناعادلانه توصيف و آن را محکوم کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس‌تی‌وی، حزب‌الله روز جمعه با صدور بيانيه‌اي در رابطه با تشدید فشارهای بین المللی علیه ایران اعلام کرد: اين تحريم‌ها بخشي از تهاجم بين‌المللي عليه ايران، سوريه و مردم منطقه و همچنين جنبش مقاومت است. آن‌ها که چندين دهه است با خصومت غرب سرگرم مبارزه هستند.
 
سناي آمريکا روز جمعه در تلاش براي دل‌سردکردن کردن بانک‌هاي بين‌المللي در زمينه تجارت با بانک مرکزي ايران، يک سري تحريم‌هاي جديد اقتصادي ديگر را عليه جمهوري اسلامي ايران اعمال کرد.
 
وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا نيز روز پنج‌شنبه تحريم‌هاي جديدي را عليه شرکت‎ها و اشخاص ايراني اعمال کردند.
 
در بيانيه حزب الله آمده است: حزب الله قويا اين اقدامات تحريک آميز و تصميمات ناعادلانه را محکوم مي‌کند و هماهنگي‌ها و همکاري‌هاي اقتصادي بيشتر را ميان کشورهايي که هدف تحريم‌هاي غرب قرار گرفته‌اند را خواستار است و از اين کشورها مي‌خواهد تا به منظور خنثي کردن اين سياست مجازات گروهي، تعاملات خود را ارتقا بخشند.
 
حزب الله در اين بيانيه آورده است: حزب الله از کشورهايي که در برابر سلطه جويي آمريکا مي‌ايستند و در برابر اين سلطه صرف نظر از هرگونه عواقب احتمالي تسليم نمي‌شوند، تجليل مي‌کند.
 
اين بيانيه همچنين کشورهاي منطقه را به هوشياري در مقابل سياست‌هاي بد انديشانه واشنگتن که هدف آن ايجاد نفاق است، فراخوانده است.
 
آمريکا، انگليس و کانادا در 21 نوامبر پس از انتشار گزارش اخير آژانس بين المللي انرژي اتمي که در آن ادعا شده بود شواهدي مبني بر انحراف فعاليت‌هاي هسته‎اي ايران مشاهده شده است، تحريم‌هايي را عليه بخش‌هاي مالي و انرژي جمهوري اسلامي اعمال کردند.
 
ايران گزارش اخير آژانس را رد و آن را نامتوازن، غيرحرفه‌اي و تحت تاثير انگيزه‌هاي سياسي و عمدتا تحت فشار آمريکا دانسته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار