خشم انقلابي دامن سازشكاران را مي گيرد
گروه بين الملل: اقدام خودجوش و مردمي «جنبش عدالت خواه دانشجويي» به منظور تجمع اعتراض آميز در مقابل دفتر حافظ منافع مصر در تهران و در اعتراض به سياست دولت مصر در مورد محاصره نوار غزه از سوي اسرائيل، باعث شد كه وزرات خارجه مصر، نماينده ديپلماتيک ايران در قاهره را براي اعتراض به اين اقدام فراخواند.
همچنين وزارت خارجه مصر با صدور بيانيهاي اعلام کرد که اين وزارتخانه اعتراض خود را نسبت به تجمعات گاه به گاه در مقابل دفتر نمايندگي مصر در تهران و حملات ادامه دار برخي از روزنامههاي ايران به سياستها و رهبري مصر بخصوص در روزهاي اخير به اطلاع مسئول دفتر حافظ منافع ايران در قاهره رسانده است.
در حالي وزارت خارجه مصر، تجمع اعتراض آميز حاميان جنبش عدالت خواه دانشجويي و حتي نوشتههاي برخي از روزنامههاي ايران عليه دولت حسني مبارک را به حساب دولت ايران گذاشته و به نماينده ديپلماتيک ايران در قاهره اعتراض کرده است كه اقدام دانشجويان ايراني كاملا خودجوش و بدون هرگونه سازماندهي دولتي بوده است.
بي شك در حالي که باريکه غزه در شرايط محاصره نيروهاي صهيونيست، تنها از طريق خاک مصر مي تواند با جهان خارج مبادلات تجاري داشته باشد و مقامات مصري نيز به ساکنان غزه اجازه نداده اند تا آزادانه از گذرگاه مرزي رفح عبور کنند و مواد مورد نياز خود را از آن سوي مرز با مصر تهيه کنند، لذا انجام اعتراض از سوي دانشجويان ايراني در واكنش به سياست هاي دولت مصر، چندان هم عملي دور از انتظار نيست و چنين امري نيازي به سازماندهي دولتي ندارد.
بر اين اساس دانشجويان معترض ايراني، تنها به محکوم کردن محاصره اقتصادي باريکه غزه توسط اسرائيل و خودداري دولت مصر از باز کردن گذرگاه مرزي رفح پرداخته اند و در شعارهاي خود، رهبران کشورهاي عرب را به سازشکاري و مشارکت در اقدامات اسرائيل متهم کرده و از جنبش حماس و حزب الله لبنان حمايت به عمل آوردهاند.
ضمن آنكه دانشجويان ايراني هيچ گونه تعرضي به سفارتخانه مصر نكرده اند و تنها پرچم اسرائيل را به آتش کشيده اند، علاوه بر اين اگر اعتراض دانشجويان ايراني را در مقابل اقدامات و سياست هاي دولت مصر قرار دهيم، متوجه خواهيم شد كه اعمال و رفتار مصري ها تحريك برانگيزتر بوده است.
به عنوان نمونه طي روزهاي گذشته، احمد ابوالغيط، وزير خارجه مصر در يك موضع گيري اعلام کرد که کشورش از تلاشهاي بينالمللي براي بازداشتن ايران از آنچه وي توسعه تسليحات اتمي ناميد، حمايت ميکند.
در واقع حمايت آشکار وزير خارجه مصر از اعمال فشارهاي سياسي و اقتصادي عليه ايران و متهم کردن جمهوري اسلامي به کوشش براي دستيابي به سلاح اتمي، به خوبي جهت گيري سياسي مصر در خاورميانه و اتهام زني قاهره به تهران را مشخص ميکند.
اين در حالي است كه دولتمردان مصر، در رديف نخست متهمان سازش با رژيم صهيونيستي و ارتكاب جنايت عليه ساكنان نوار غزه قرار دارند و با بستن گذرگاه رفح بر روي مسلمانان، عملا به همدستي و اتحاد با رژيم فاسد صهيونيستي پرداخته اند./انتهاي پيام/